Arkadaþlar iner çýkar umrumda deðil. Ben geleceðine yatýrým yaptým. Kesinlikle YTD
Arkadaþlar iner çýkar umrumda deðil. Ben geleceðine yatýrým yaptým. Kesinlikle YTD
http://share.matriksdata.com/share.a...05141346399520
bu ne len açýlýr açýlmaz bir daha devre kesti
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Katýlýyorum.Bilanco yeni yatirimlar ne getirecek ona bakalim :)
Bu baþlýðý þu anda 51 kiþi okumaktadýr. (14 üye ve 37 ziyaretçi)
Böyle küçük bir hisse için kötü bir gösterge
Son düzenleme : Hisseci61; 14-05-2020 saat: 14:18.
Vay be sinema salonunu darmadaðýn etmiþsiniz ne loca kalmýþ nede koltuk ,neyseki sevindiren geliþme 11,07 den 406,745 lot iþlem görmüþ bu çok güzel bir iþlem dolaþýmdaki lot sayýsýnýn neredeyse %10 u buradan alan beyler tabana verecek deðiller herhalde ,genelde kaç gündür aþýrý yükselen kaðýtlara satýþ gelince toplu hareket edilmiþ anlaþýlan ,kaçýn çýð geliyor misali bizim Türk yatýrýmcýsýnýn tipik hareket tarzýdýr bu ürkmeye görsün sapý samaný birbirine karýþtýrýr.dün en az otuz kaðýt tavandý bu günde bunlar taban yiyince borsayýda geri çekti ancak kanatimce bu geçecektir birazdan sapta samanda kendi deðerine gelecektir ,ben sabýrla bekleyeceðim çýkýnca iyiydide þimdimi kötü oldu borsa bu ben kendi deðerlendirmeme ve beklentime bakarým istediði kadar taban olsun
TABAN ýmýz hayýrlý olsun. Allah bir daha göstermesin
Bir ata sözü vardýr ;giden ata kamçý vurulmaz ,atlarýn dört çeþit yürüyüþü var rahvan,týrýs,dörtnal,yorga bizim at týrýs gidiyordu ,týrýs yürüyüþ atýn binici üzerinde en rahat ettiði yürüyüþtür,ancak en sarsýntýlý yürüyüþtür atýn üzerinde durmasýný bilemeyeni yere düþürür,anlaþýlan bizim binici týrýsa dayanamadý yýkýldý.eeee yürüyüþünü ve huyunu bilmediðin ata binmeyeceksin ,amannnnn bana ne ya bana göre výz gelsin týrýs gitsin
Yer Ýmleri