Benim kızgınlığım bile bile lades 10.60 altında ver geç o oynuyorsa sende oyna ama tahtayız biz yapmıyoruz yine 8.80.E değdirir
acsel,le BURVA ,daki spek lazım ..?:yes:
spek canı isterse ve istedigini topladı ise 10 tl degil 100 tl olmuş bakarsın ve sonra tuh be biz sattık hisse uçuyor diye..:kahkah:
nasılsa ben orta ve uzuncuyum onun için düşmüş çıkmış sorun degil : düşsede çıksada bellirli kademelerden alıma devam..:wave:
öyle güm güm degil spek kardeşimizi ürkutmeden az az sindire sindire ..:plc:
ZIR-DELİ Y.T.D
Adam kaptırmış malı,alttan üsten takozlarla aradaki çer çöpü toplamaya çalışıyor,Allah yardım etsin 😄 Ama inanın onun yaşadığı stresi kimse yaşamıyor.şuan düşük sermayeli olup prim yapmamış tek hisse bu,ar-ge ekipleri yakında bulacak diye ödü kopuyor
Kesinlikle buradaki arkadaşlar dediğiniz gibi bilinçli,
Aşağı geldikçe biz de alıma devam ediyoruz o yüzden çok aşağı da çekemiyor.Uzun zamandır izliyorum tahtayı,çok fazla kurumdan işlem yapıp bezdirmeye çalışıyor ama beyhude çabalar.Bugün son dakikaya kadar 9.30 a 30K vardı satıcı Deniz,apar topar İş aldı..muhtemelen aynı kişi..
Ben bu şirketi alırken sermayesi düşük falan diye almadım. Ama şöyle bir gerçek de var ki son zamanlarda borsada çok farklı senaryolar işleniyor,eskiden haberle vs. En fazla 2 tavan yapardı hisseler ama şimdi sermayesi düşük şirketler içi boş da olsa haber olmada da 20-30 kat gidiyor hisseler.Yani temel, teknik çok da önemsenmiyor.Twitterda telegram gruplarında 10 binlerce kişi hisselere girince uçup gidiyor. ortak olduğumuz şirketin hisseleri karaborsa olmaya müsait 😄 Daha önceki bir mesajımda buralar dutluk demiştim. Şuan yavaş yavaş farkedilmeye başladı,düşünsenize 10 bin kişi bu tahtaya gelse 😄 sonra vay haline o takozcu arkadaşın.
Yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri