Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
188,10 10% 634,38 Mn 184,00 / 188,10
22,00 10% 752,81 Mn 20,02 / 22,00
154,00 10% 180,13 Mn 135,80 / 154,00
18,71 9.99% 8,83 Mr 16,77 / 18,71
95,20 9.99% 449,09 Mn 92,00 / 95,20
20,16 -10% 115,24 Mn 20,16 / 21,72
22,68 -10% 273,05 Mn 22,68 / 25,00
128,00 -9.99% 414,10 Mn 128,00 / 135,50
39,70 -9.98% 1,04 Mr 39,70 / 46,00
149,00 -9.97% 1,45 Mr 149,00 / 157,50
3,23 -8.76% 37,04 Mr 3,23 / 3,64
333,25 -1.84% 10,37 Mr 322,00 / 340,00
40,08 -1.91% 9,37 Mr 40,00 / 41,40
72,75 -4.09% 9,14 Mr 72,75 / 76,20
18,71 9.99% 8,83 Mr 16,77 / 18,71
20,52 -3.21% 962,90 Mn 20,42 / 21,38
419,25 -2.9% 5,88 Mr 419,25 / 433,25
333,25 -1.84% 10,37 Mr 322,00 / 340,00
781,00 0.84% 5,63 Mr 775,50 / 811,50
101,00 0.1% 708,06 Mn 101,00 / 104,80
114,70 -1.46% 439,93 Mn 114,40 / 117,70
419,25 -2.9% 5,88 Mr 419,25 / 433,25
35,50 -1.39% 140,23 Mn 35,46 / 36,40
11,44 2.33% 634,91 Mn 11,10 / 11,56
84,55 -4.14% 938,78 Mn 84,20 / 87,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 477/806 ÝlkÝlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 6447 madde; 3,809 - 3,816 arasý.

Konu: ACSEL - Acýselsan Acýpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by turkuazmavii Yazýyý Oku
    Bende uzun zamandýr bu forumu takip eden birisi olarak þunu yazayým arsa öyle hiç de dað baþýnda falan deðil. Sanayi izni olan bir arsa. Yani normal arsalardan daha kýymetli bir arsa. Yorum yaptýðýnýz hissenin fabrikasýna uðramamýþ, arsasýný görmemiþ olabilir misiniz? :)

Tüm faaliyetlerini, karlýlýðýný bir kenara býraksanýz bile Acsel yönetimi bu gün çýkýp bu arsayý satýyorum dese hisse alýr baþýný gider. Bir sürü böyle örnek hisse var.

Borsa yatýrým ve sabýr iþi diyen arkadaþlarýma katýlýyorum. Bu tahtada günlükçülerin ayaklarýný týrpanlarlar... Þirketi beðeniyorsanýz yatýrýmý yapar, hedef fiyatýnýzý koyar sonra hedef fiyata ulaþtýðýnda satarsýnýz. Bu hisse öyle günlük takip edeceðiniz bir hisse deðil.

Býrakýn pandemiyi Libyadaki olumlu geliþmelerin, TPAO'unun faaliyetlerine verdiði ham maddeyi bile yazmýyorum. Kaldý ki Verusa'nýn altýn madeninde altýný neyle çýkartacaklar.. :).

Bu arada speklere de saygý duymalýyýz... Sonuçta onlar kazanýrsa biz de kazanacaðýz. :)

Yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi ve kimseyi töhmet altýna almak için yazýlmýþ deðildir. Sadece fikirlerimi paylaþtým.
    Not: Bu hisse 2,16 dan beri takibimdedir. :)
    Biraz trajikomik bir yazý olmuþ. Hafif alaycý bir tabirle arsayý görmemiþ olabilir misiniz demiþsiniz. Daha sonra da yönetim arsayý satýþa çýkarsa hisse alýr baþýný gider demiþsiniz ama þirketin zaten arsayý satýþa çýkardýðýndan haberiniz yok.

Normal arsa deðil sanayi arsasý ifadesinin bir hükmü yok. Ben Acýpayam'da 50 milyonluk yatýrým yapacak olsam üç ayda arsayý sanayi arsasý yaparým.

2. Günaydýn arkadaþlar

son bir kaç sayfadaki yazýþmalar son derece seviyeli ve faydalý bir ortam oluþturmuþ umarým bundan böylede bu devem ettirilir,belki içinizde en az borsa bilgisi olan olabilirim ancak içinizde borsayý günlük canlý olarak en iyi takip edenlerden birisi olduðumu söyleyebilirim.

burada herbirinizin yazdýklarýnda doðruluk paylarý var ancak benim çýkarýmlarýmýda dikkate alýrsanýz daha farklý bakýþ açýlarý geliþtirebilirsiniz ki buda hepimize fayda saðlar diye düþünüyorum,

bazý durumlarý açýklayabilmek için ister istemez sektörü olmayan kaðýtlardan örnek vermek durumunda kalabilinir ve bu bazende hissemi pazarlýyor diye yanlýþ anlaþýlmalarada neden olabilir .
    þimdi tamda böyle seyreden bir yazý olacak baþtan belirteyim ,hisselerin hemen hemen hepsi sahiplidir maalesef biz yatýrýmcýlar küçük ve orta farketmez sövsekde övsekte pek bir sonuç elde edemeyiz bu kesin yýllar bunu nakýþ gibi beynime kazýmýþtýr örnek vermek gerekirse EGEEN kaðýt karýna göre ölü hatta leþ fiyatýnda ama 11 yýldýr baskýyla duruduruyorlar buna küçük yatýrýmcý her gün svüp duruyor ancak durum deðiþmiyor yine KOCHL 2,5 milyer sermaye 2020 /3 aylýk karý 3,5 milyar kaðýt 17,50 oysa yýlbaþýnda bile kaðýt 20 liranýn üzerindeydi örnekler çoðaltýlabilinir size daha taze dün izlediðim ACSEL deki bir kaç posisyonu hatýrlatmakta fayda var sanýrým canlý izlediðim için görebilme þansým oldu belki bazýlarýnýzda gördünüz ,kaðýt iki üç defa yukarý yönlü atak yapmak istedi ancak üç seferdede önüne 27-28-29 bin lotlar koyarak takozla durdurdular ,yani demem oki spek kendi hareketinden baþka þekilden hoþlanmýyor ne bizim övmemizden nede sövmemizden ve anladýðým kadarýyla yeterincede toplayamamýþ o yüzden süründürüyor oysa kaðýdýn bir çok olumlu yaný var yukarý gitmesi için son söz sabreden buradan ekmek yer yoksa kýzmakla öfkelenmekle kendimize zarar veririz ,spek þimdi emin olun eðer bu yazýyý okuduysa bana bile kýzmýþtýr:)

3.  Alýntý Originally Posted by HORASANLI Yazýyý Oku
    Günaydýn arkadaþlar

son bir kaç sayfadaki yazýþmalar son derece seviyeli ve faydalý bir ortam oluþturmuþ umarým bundan böylede bu devem ettirilir,belki içinizde en az borsa bilgisi olan olabilirim ancak içinizde borsayý günlük canlý olarak en iyi takip edenlerden birisi olduðumu söyleyebilirim.

burada herbirinizin yazdýklarýnda doðruluk paylarý var ancak benim çýkarýmlarýmýda dikkate alýrsanýz daha farklý bakýþ açýlarý geliþtirebilirsiniz ki buda hepimize fayda saðlar diye düþünüyorum,

bazý durumlarý açýklayabilmek için ister istemez sektörü olmayan kaðýtlardan örnek vermek durumunda kalabilinir ve bu bazende hissemi pazarlýyor diye yanlýþ anlaþýlmalarada neden olabilir .
    þimdi tamda böyle seyreden bir yazý olacak baþtan belirteyim ,hisselerin hemen hemen hepsi sahiplidir maalesef biz yatýrýmcýlar küçük ve orta farketmez sövsekde övsekte pek bir sonuç elde edemeyiz bu kesin yýllar bunu nakýþ gibi beynime kazýmýþtýr örnek vermek gerekirse EGEEN kaðýt karýna göre ölü hatta leþ fiyatýnda ama 11 yýldýr baskýyla duruduruyorlar buna küçük yatýrýmcý her gün svüp duruyor ancak durum deðiþmiyor yine KOCHL 2,5 milyer sermaye 2020 /3 aylýk karý 3,5 milyar kaðýt 17,50 oysa yýlbaþýnda bile kaðýt 20 liranýn üzerindeydi örnekler çoðaltýlabilinir size daha taze dün izlediðim ACSEL deki bir kaç posisyonu hatýrlatmakta fayda var sanýrým canlý izlediðim için görebilme þansým oldu belki bazýlarýnýzda gördünüz ,kaðýt iki üç defa yukarý yönlü atak yapmak istedi ancak üç seferdede önüne 27-28-29 bin lotlar koyarak takozla durdurdular ,yani demem oki spek kendi hareketinden baþka þekilden hoþlanmýyor ne bizim övmemizden nede sövmemizden ve anladýðým kadarýyla yeterincede toplayamamýþ o yüzden süründürüyor oysa kaðýdýn bir çok olumlu yaný var yukarý gitmesi için son söz sabreden buradan ekmek yer yoksa kýzmakla öfkelenmekle kendimize zarar veririz ,spek þimdi emin olun eðer bu yazýyý okuduysa bana bile kýzmýþtýr:)
    Evet sayýn Horasanlý dediklerinize aynen katýlýyorum,hatta bazen takozu tek seferde 90,100K ile koyduðuna da þahit oldum,bugüne kadar þansý yaver gitti ama birisi çýkýp o takozu elinden aldýðýnda ne yapacak çok merak ediyorum :)

Burdaki yazýlarý okuyorsa ne yapmasý gerektiðini de az çok kavramýþtýr inþallah.Ýþin güzel tarafý þu ki,temeli beðenmeyenler bile kaðýdý almýþ bekliyor :) bizde bu kararlýlýk olduktan sonra ekmek de yeriz bakarsýn bi de pasta verir onu da yeriz:)

4. Borsada haber yakaladýnmý beklemesini bilmek lazým örnek BFREN geçen yýl 142 lirayken bu gün gün içinde 805 lirayý gördü , yine RTALB bende 1,55 kuruþtan almýþtým 2,70 ten sattým kaðýt 52,60 ý gördü yani sabýr, sabýr yoksa bunlar insaný diri diri kabire koyarlar

5. ACSEL - Acýselsan Acýpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Þ.

Alýntý Originally Posted by yarýmada Yazýyý Oku
    Biraz trajikomik bir yazý olmuþ. Hafif alaycý bir tabirle arsayý görmemiþ olabilir misiniz demiþsiniz. Daha sonra da yönetim arsayý satýþa çýkarsa hisse alýr baþýný gider demiþsiniz ama þirketin zaten arsayý satýþa çýkardýðýndan haberiniz yok.

Normal arsa deðil sanayi arsasý ifadesinin bir hükmü yok. Ben Acýpayam'da 50 milyonluk yatýrým yapacak olsam üç ayda arsayý sanayi arsasý yaparým.
    :). Sizce bu hisseyi bu kadar zamandýr taþýyan biri olarak her yurt dýþý ve yurtiçi , kap haberini, Twitter dedikodularýný takip eden , genel konjonktürü bilen ve gören biri olarak o arsanýn taa alýndýðý günden askýya çýktýðý, imarýnýn onaylandýðý güne kadar bilen biri olarak satýþa çýkarýldýðýný bilmemem mümkün olabilir mi? Ama satýþa çýkarmaktan kastým arsanýn satýlmasý ve paranýn kasaya girmesi veya yatýrýma dönüþmesiydi. Traji komik demiþsiniz saygý duyarým ama komik duruma düþmüþsünüz bunu yazarak. Selamlar :)

Bana deðil, kendi aklýna güvenmelisin dostum!

6.  Alýntý Originally Posted by HORASANLI Yazýyý Oku
    Günaydýn arkadaþlar

Kýzan yerine BUZ Soksun, Kesinlikle YTD

7.  Alýntý Originally Posted by HORASANLI Yazýyý Oku
    Günaydýn arkadaþlar

Sn. Horasanlý, Güzel bir yazý olmuþ. :cool:

8. degerli ortaklar..?
    bundan 4 yýl önce bir hisseyi inceledim iþtirakleri ve getirisi çok iyi olan bir þirket ..
    devamlý alým yaptým bayagý yüklüce ve nedenlerinide hissenette paylaþtým ..
    patron ve spek birtürlü hisseyi götürmedi burdaki yazýlarý birebir takip ediyorlar bilgili ve bilgiye dayalý paylaþým yapanlarý dikate alýp onlar hisseden kopmadan hisseyide uçurmuyorlar: bir aný olarak yazýyorum..
    bahsedilen hisseden artýk sýkýlýp geçtigimiz ay %35 kar ile sattým ve bunuda topikte paylaþtým bunun akabinde þimdi %125 pirim yaptý ..?
    burdada çok iyi takip eden ve nedenlerini sýralayan arkadaþlar var..
    burasýda spek ve adamlarý tarafýndan tekip edildigini düþünüyorum ..
    genç biri degilim yaþ berkemal ..
    bol þanslar
    ZIR-DELÝ Y.T.D

Sayfa 477/806 ÝlkÝlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •