Ýzmir Çeþme’de uygun fiyata bulduðum yatýrýmlýk arsa için ani bir karar ile uzun zamandýr elimde tuttuðum Acsel’lerimden bu gün itibari ile istemeyerekte olsa ayrýlmak durumumda kaldým. Hala elinde tutan arkadaþlarýma bol kazançlar diliyorum.
Sent from my iPhone using hisse.net
Acselimizinde var yatýrýmlýk arsasý daha satacak bizi zengin edecek
Simdi bende bilançoyu inceledim 3 vardiya çalýþýyorum diyip bizi büyük beklentiye sokan sonrada geçen senenin altýnda bilanço açýklayýp milleti dökturmeye çalýþan þirketimiz esas faliyet karýný 2 katýndan fazla artýrmýþ satýþlarýn çoðu yurt ici burada yurt içine tl ile satýþ yaptýðýný var sayýyorum ancak hammaddeyi yurt dýþýndan alýyor burada anatolien açýklamýþtý yani kur artýþý ki giderlerde belli ediyor kendini önemli maliyet artýþlarýna neden oluyor stoklardaki mali bu sene içinde eritir diye düþünmekteyim bu dönemde eritmeyecekte ne zaman eritecek yýl sonu beklentim yine sermayeye yakýn kar fk 15 16 olursa fiyat beklentimde yýl sonu 15 16 liralar herkes gibi bende sermayesi düþük halka açýklýðý makul olduðundan hisseyi tutmaya devam ediyorum 17 18 aydýr buralardayim ve 3 den geliþi sindirmeye devam ediyor her kese bol kazanclar
Sen butik hisse ayrýmý yapabilyorsan
Stop 8.82 deydi geçti artýk ne kadar salarsa haziriz
Yer Ýmleri