Aðzýnýzdan bal damliyor gibi
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aðzýnýzdan bal damliyor gibi
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satýþlarýn %80'i yurtdýþýna.
Dolar ve Euro'daki artýþ bilançoya pozitif yansýyor, son bilanço tarihinden bu yana kurlarda ciddi artýþlar var.
Borçluluðu gayet makul seviyelerde.
Kar marjlarý stabil, birim satýþ fiyatý hafif bir ivmeyle de olsa yükseliyor.
Karboksimetilselüloz talep artýþý küresel anlamda %5,5 seviyelerinde. Pazar büyük, çok fazla oyuncu var, ama arz-talep dengesi iyi kurulmuþ durumda, herkese yetecek pasta mevcut.
Verusa'nýn kontrolüne geçtikten sonraki bilançolarý ve bu senenin ilk 3 aylýk sonuçlarýný karþýlaþtýrdýðýmda -tamamen kiþisel bir beklenti olarak- 2018'i 7200 ton satýþ, 24 milyon TL ciro ve 1.3 milyon TL net kar ile kapatmasýný beklerim.
Mevcut üretim kapasiteleri ile bu þekilde.
Gelelim faaliyete geçen yeni üretim hattýna; PAC.
Maksiumum 1200 ton/yýl kapasiteli bir üretim hattý, tamemen yeni. Muhtemelen talebe göre kapasite kullanýmý ayarlanacak. Petrol ve Doðalgaz sondajýnda kullanýlan bir ürün. Piyasada ton fiyatý 3000$. Acýselsan tam kapasite ile çalýþsa bugunkü kurla 15 Milyon TL üzeri bir ciro katkýsý ve mevcut kar marjlarý ile 1 milyon TL'ye yakýn net kar býrakma potansiyeline sahip.
Öngördüðüm rakamlar tamamen benim kiþisel hesaplamalarýma dayanmaktadýr ve hatalý olma payý yüksektir. Yatýrým tavsiyesi olmadýðýný altýný çizerek belirteyim.
Hissenin grafiði oldukça kötü, üzerinde ölü topraðý var gibi. Þirketin performansý hisse fiyatýný ne þekilde etkiler bilemiyorum, ama yatýrým yapýlmaya deðer bir þirket olduðunu düþünüyorum.
Bol kazançlar.
"The Allied cause had floated to victory upon a wave of oil"
Ben bu kadar iþlem hacmi düþük baþka bir hisse görmedim. Bu hisseyi borsada nasýl tutuyorlar anlamýyorum. Bence acilen göz altý piyasasýna alýnmalý.
Dün yapýlan genel kurula katýldým bazý srular sordum ama tatmin eden cevap yoktu.ayrýca elektronik genel kuruluda beceremediler.ses gelmiyordu çok lakayt bir genel kuruldu yazýklar olsun baþka ne denirki
Bu hisse hakkýnda doðru yorum yapabilecek bir babayiðit var mý?
Sent from my iPhone using hisse.net
seninde zamanýn gelecek. nasýl vertu da sabrettiysem burada da sabrederim.
her düþürdüðünde alýyorum))) 2.70 vermedim yine de vermicem.
yts deðildir
Hocam grafik var mi yoksa içinizde ki ses mi söylüyor güzel yükselecegini 2 yldýr bu miskin kagittayim borsanin rallisinide kacirdim
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri