Originally Posted by
sulzer
bir arkadaşın bu hisse ile ilgili bazı sorular sorması ile ilgilenmeye başladım..?
inceledikten sonra gerekli cevabı yüz yüze konuştuk ..arkadaş 2.15 den 2.50 kadar almış sonrada 4.50 ve 5.00 tl arasında satmış ben başka hisselerde oldugumdan ve genel olarak bütcemin %30 ile 40 arasında hisselere yatırım yaparım bu 41 olmaz bir hisseyi satmadan başka hisseye kesinlikle bulaşmam bu kendi bakış açım başkasına yanlış gelebilir..hisseyi almadan önce önce temel ve teknik analizden geçirir ne gibi yatırımları var öz sermayesi artıyormu kazanç oranı 5 yıl önce nasılmış bunu artırmışmı yoksa artmamışmı çalışan ne vs vs vs yani bunlardan sonra karar veririm..çok ilgimi çekmesine ragmen prensip meselesi bir başka hisseden çıktıktan sonra ancak alım yaptım ve her düşüşündede alıma devam ettim ..?
kimisi diyecekki hisse 2 veya 3 tl gelmiş almamış %300 pirim yapmış adam hisseyi portföye katmış geri zekalı der zaten imzamız ZIRDELİ oldugundan herhalde fakat bu teoride yanlış oldugu çıkıyor neden çünki ACSEL 23.50 GÖRDÜ ..spek kardeş yeterli gördüki yolda kaza yaptı lastik patladı frenler,de tutmayınca geri geri kaçmaya başladı :bakalım nerde duracak..
kısmet ya beklentimiz ulaşacagız yada çukurda bogulacagız:tüm ortaklara bol şanslar
Kardeş bu kadar hassas ve dikkatli analizlere rağmen sizi kristalde görünce şaşırmıştım.
Kristal hala 3-4 yıl önce benim girdiğim rakamlari görmedi. Umarım acsel de krsitsl macerasına benzemez.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
Yer İmleri