ÖZSERMAYE + GECMIS YIL KARLARÝ + ARSA ( GAYRIMENKUL DEGERLEMESI ) + 2021 YILI KÂRI Sermayesinin 7 ...8 katý bedelsize denk gelir..Evet rahatlýkla da o kadar bedelsiz sermaye artirimý yapar sirket isterse .
ve yine ayrýca piyasa aciklanan yeni
fabrika yatirýmini tam olarak algýlayamadý sanirim..isin asliný býrakip baska seyleri tartýsmaya...
Yada birileri olayýn buyuklügunu gayet iyi anladýgý icinde orta vadeli surekli mal topluyor kac haftadýr.. Birde o tarafa biraz bakilsa..
Son olarakta ; evet Acsel NOMINAL DEGER uzerinden neredeyse sermayesinin 5...6...katý bir fabrika yatirým açikladý.! ..Hemde cok stratejik bir ürün yatirimi ! Ciroya ve satislara etkiside yillik 8 Milyon dolar ! Olayýn buyuklugu ve onemi hala anlasilmamis olmali..
Evet..ben boyle anladim..inancim ve zamanýmda var..Ha ! Bedelli yaparlrsa da onada katiliriz rahatlikla..Ama ben israrla o kadar bedelli yapmayacaklarini dusunuyorum..Acikca gorulur zaten sirket iyi analiz edilince !..
Ulkemiz su buhranli gunlrrden bir cikarsa insallah..sirketimiz hizla hak ettigi degeri fiyatlayacaktir...önceligimiz ulkemiz...
Evet sesli dusuncelerimdir ! Ytd

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri