Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 03.12.2021 tarihinde (bugün) yapýlan toplantýsýnda;
Þirketimiz 2021 yýlý içerisinde mevcut üretim kapasitesinin tamamýný kullanmak suretiyle tam kapasite ve yaklaþýk %90 ihracat aðýrlýklý çalýþmaya devam etmektedir. Yurtdýþý müþterilerimizden gelen talepler ve ihracatýmýzý artýrmak amacýyla fabrikamýz bünyesinde yýllýk 2.500 ton SAF CMC kapasiteli yeni bir üretim tesisi inþa edilmesi için çalýþmalara baþlanmasýna karar verilmiþtir. SAF CMC baþta gýda, ilaç, kozmetik ve sondaj sektörleri olmak üzere birçok alanda kullanýlmaktadýr. CMC türevleri içerisinde en yüksek teknoloji ve katma deðere sahip olan SAF CMC üretim tesisimiz tamamlandýðýnda yýllýk ihracatýmýza katkýsý yaklaþýk 8.000.000 ABD Dolarý olacak ve toplam istihdamýmýz %30 oranýnda artacaktýr. Yatýrým Teþvik Belgesi kapsamýnda inþa edilecek SAF CMC üretim tesisimiz için öngörülen yatýrým maliyeti fabrika binasý dahil yaklaþýk 4.000.000 ABD Dolarý olup 2022 yýlý sonuna kadar bitirilmesi hedeflenmektedir.
Sermaye artýrýmý çok kötü olur artýrmaya da ihtiyacý yok hedef belli 10 milyon sermayeli þirketlere bakýn 200 liralardalar kar rakami artsýn yeter heee ne zaman o fiyatlarda olur 3 4 yýlda
2019 da maliyetim 3.89 Kr 3 senede 11 kat arttý bundan sonra 3 4 kat daha olabilir 3 4 yýlda sonra yýllarca yatay gider bölünme haberine kadar kisada düzeltme henüz bitmedi önümüzdeki haftada yatay geçerse bitti deriz ederi þu an normal pahalida deðil ucuzda
Bence sermaye artýrýmý için daha çok erken. Biraz daha öz sermayesi yükselmeli karlýlýðý zaten katlanarak artacak yeni yatýrým ve ihracatýnýn artmasý ile. Uzun vade için uygun bir hisse bence. Asla ytd benim kiþisel görüþüm.
Yüksek enflasyonda bu kredi faiz oranlarý ile bedava paraya kim hayýr der
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
1-2 yýl bu hissede sabredecegim,inþallah hep beraber kazanýrýz,sermaye artýþýna gerek yok,kar ve öz sermaye artsýn yeterli.
Sýrf brute girdi diye þýmarýk çocuk gibi hergün düþüyor
Yer Ýmleri