kademelerde alýþtada satýþtada tahta sahibinin izleri var. ky elindekileri verdiði müddetçe tahta sahibi toparlamaya devam edecektir. Ýstediðimi alýncaya kadar yapýþýrým benim elimden 1 lot bile alamaz.
kademelerde alýþtada satýþtada tahta sahibinin izleri var. ky elindekileri verdiði müddetçe tahta sahibi toparlamaya devam edecektir. Ýstediðimi alýncaya kadar yapýþýrým benim elimden 1 lot bile alamaz.
4.40 ile aldim endeks 84 bin felandi sanirim 2.50 lere dustu endeks zorvesini denedi bu kagit halen 3 un uzerine atamadi rezillik
Sent from my SM-N9005 using hisse.net mobile app
Kapanýþlar çok olumlu. Bollinger üst bandýna yapýþtý. Olumlu þeyler olacak gibi, yatýrým tavsiyesi deðildir
Artýk saðlam bir tepki vermesi lazým. 3 üstüne atmadýkça bir hükmü yok.
Kaðýt beklentilerle dolu. Fakat spek iþin uzmaný. Bizim temettü ne zaman açýklanýr bilen bir arkadaþ yazarsa seviniriz
Kar ne zaman daðýtýlacak bilen var mý? Spek tek aracý kurumundan iþlem yapmaz. Bakalým bugün hangi aracý kurumunu kullandý. Sanýrým spek ky yý usandýracak tek baþýna kara konmak istiyor. Ytd.
Neden07 cevabýný verdim lakin bu bölümdeki mesajlar onaydan sonra yayýnlandýðý için gecikme oluyor ve iletiþim problemi ortaya çýkýyor. Moderator arkadaþlar dikkatine...
Sent from my SM-G531F using hisse.net mobile app
Yer Ýmleri