Originally Posted by
yarýmada
Ben bu konuyu tam olarak anlayamýyorum. Acýpayam ilçesine kim gelip sanayi yatýrýmý yapar? Yatýrým yapacak olsa da istediði arsaya sanayi planý yaptýrýr.Þu an þirketi araþtýrma aþamasýndayým. Þirketin ürettiði ürünün yaygýnlýðýný ve faaliyet alanýnýn geniþleme imkanýný bilmiyorum ama bu arsayý ancak þirket kendisi kullanabilir diye düþünüyorum.
Þunu da ekleyeyim imar planlarýnýn askýya çýkmasý ve planýn kesinleþmesinin de çok önemi yok bence. Zaten bunun olacaðý garanti.
Size buyuk oranda katiliyorum. Sirket karli ve karini artiriyor ama iki husus var bence de sirketle alakali:
1. Acipayam'daki bir ihracat sirketi ne kadar buyuyebilir? Limanlara uzaklik, kararyolu tasima maliyetleri ve katma deger yaratacak bir gelisim surecine girseler nitelikli calisanlari Acipayam'a cekmenin zorlugu..
2. Arsayi kendisi kullanmayacaksa Acipayam'da gelip kim bu arsayi alir?
Sirket ortagiyim bu arada; sadece kendi yatirimima bana benzer bir elestirel bakis gorunce paylasmak istedim..
---------------
Paylaþtýklarým bildiðimi düþündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaþýmým yatýrým tavsiyesi deðildir. Saygýlarýmla
Yer Ýmleri