elbet bir karar verecekler arsa ile ilgili, ister satsýnlar ister kiraya versinler ister büyümek için kullansýnlar, her halükarda deðer kazanacak þirket ve dolayýsýyla da hisseleri. orta/uzun vade beklentili bir hisse olacak bu acsel sayýn ortaklar, yalnýz grafiðe baktýðýmda trade yapmaya da çok elveriþli bir hisse, uygun kademelerden satýþ ve alýþ imkanlarý da veriyor, yapabilene helal olsun, ben þahsen yapamadým zarar ettim. yatýrým tavsiyesi deðildir. kendi acemi görüþlerim beni baðlar.
Acýpayamda ASELSAN personel istihdamý yapýyor diye bir duyum aldým ve acselin de ASELSAN için üretim yapacaðý bilgisi geldi sizce bu durum nedir ? Varmýdýr doðruluk payý
aselsan ile ilgili olabilecek ne üretebilir ki...
acsel in ürettiði selülöz ve türevleri...
selülöz, bitkilerde göze yapýsýnýn temel bileþenini oluþturan, yapay ipek, seramik, patlayýcý madde ve kâðýt yapýmýnda kullanýlan bir karbonhidrattýr. suda çözülmez. aselsanýn iþine yarar mý? bilemem, ama duyum gerçekse hisse adýna faydalý olabilir. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Eðer duyum doðru ise ve türevleri içerisindeki patlayýcý kýsmý ASELSAN ý ilgilendiriyor olabilir (ASELSAN füze baþlýðýnda kullanabilir diye düþünüyorum)
Þirketimiz bünyesinde 2015 yýlýndan beri devam eden yatýrým ve yeni ürün geliþtirme faaliyetleri çerçevesinde yýllýk maksimum 1.200 ton kapasiteli Polyanionic Selüloz (PAC) üretim hattýmýza iliþkin yatýrýmlarýmýz tamamlanarak faaliyete geçmiþtir. Polyanionic Selüloz (PAC) özellikle Petrol ve Doðalgaz endüstrisinde sondaj çalýþmalarýnda kullanýlmaktadýr.
Bu çerçevede, 13.11.2015 tarihli Sermaye Artýrýmýndan Saðlanan Fonlarýn Kullaným Raporunda belirtilen yaklaþýk 1.200.000 TL tutarýndaki fon söz konusu yeni üretim hattý yatýrýmýnda kullanýlmýþtýr. Bu yeni yatýrýmla birlikte 2015 yýlý içerisinde tamamlanan bedelli sermaye artýrýmýndan elde edilen fonlarýn tamamý kullanýlmýþ olup, iþ bu açýklama SPK Pay Tebliði'nin 33. maddesinin ikinci fýkrasý kapsamýnda yapýlmaktadýr. ............Eski bir haberi buraya yazdým. Þirketin faaliyetleri açýsýndan , ilerde yapabileceðimiz deðerlendirmelerde , bu haber lazým olabilir diye düþündüm.Polyanionic Selüloz (PAC) Tonu 3000 ile 3500 dolar arasý satýlýyor. Yýllýk 3 milyon dolar ekstra ciro demek
Son düzenleme : By Akýl; 13-05-2019 saat: 00:15.
Yer Ýmleri