sondaj malzemesinin acsel den baþka üreticisi yok mu ?
sondaj malzemesinin acsel den baþka üreticisi yok mu ?
SondajI bize yapýyorlar gibime geldi
sayýn hasan_boluk, öyle bir espri yapmýþsýnýz ki, sinirim bozuldu bir süre gülmekten kendimi alamadým. malesef acý gerçek bu galiba, 4.55 lerden yedire yedire düþürdüler hisseyi, asýl yarýn önemli gibi görünüyor grafikte, 3.31 kanal dibi, beklenen yukarý kanal tepesine doðru gitmesi, ama endeks ve kur durumu dikkate alýndýðýnda kanalý aþaðý kýrýp düþüþe devam ederse....... iþte asýl sondaj o zaman olacak sanýrým.
bu arada aklýmda bir soru var, geçen genel kurul toplantýsýnda karara baðlanan "temettünün 26 haziran 2019 tarihinde verilmesi" konusu. neden haziran sonu?????? belli bir sebebi var mý acaba bilenler aydýnlatýrsa çok sevinirim sayýn ortaklar. hazirana kadar kuþa dönmese bari hisse. yatýrým tavsiyesi deðildir. acemi fikirlerim bunlar, kimse bana güvenip yatýrým yapmasýn, zira zarar kol gibi.
temettünün dikkate alýnacak bir tarafý yok ki
Temettü devede kulak anca cep harçlýðý olur.
G3121 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaðýt endeksteki düþüþe uyuyor. Ancak endekste artýk paldýr küldür satýcýlý düþmüyor.
Endeks ne olur bilemem. Ancak güzel bir haber hissseyi endeksten ayýrmaya yeter .. Yeterki haber gelsin.
Þu anda acýselsan ýn bize attýðý kazýðý yiyoruz. Yanlýþ haber verdi . Ýmar deðiþikliði askýya çýktý dedi. 1,5-2 ay oldu týk yok.. Çünkü askýya çýkmamýþtý.. Merak edenler 2-3 sayfa önce yazdýðým spk baþvuruma bakabilirsiniz ..
Þimdi ne edicez?
4.10 dan sattiðým kaðýdý habere uyup 4 ten aldým .. Aldýklarýmý 3.90 sattým.. Sonra 3.70 ten tekrar aldým. 3.59 dan sattým .. Þimdi 3.32 den tekrar aldým .. Doðrana doðrana iniyorum.. Para kaybettim.. Ama sonuçta 4 ten alýp beklemekten iyi durumdayým þu anlýk....kazandýmmý kaybettimmi hala çözemedim?
Ama o haber olmasa 3.50 olmadan girmezdim
Yer Ýmleri