bugün merkez bankasýnýn müdahalesi dolarýn ateþini bir miktar düþürmüþ görünüyor, yarýn endekste bir toparlanma beklenebilir, bizim hisse de bu minvalde formasyondaki kanalýn tepesini deneyebilir diye deðerlendiriyorum. yatýrým tavsiyesi deðildir.
bugün merkez bankasýnýn müdahalesi dolarýn ateþini bir miktar düþürmüþ görünüyor, yarýn endekste bir toparlanma beklenebilir, bizim hisse de bu minvalde formasyondaki kanalýn tepesini deneyebilir diye deðerlendiriyorum. yatýrým tavsiyesi deðildir.
3.50 - 3.60 arasýný gösteriyor düþen formasyon kanalýnýn tepesi. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ek 22414 tamamen eðitimsel olarak hazýrladýðým bir grafiktir. yatýrým tavsiyesi içermez.
Bunlar , malý yüksek fiyatlardan bizlere kilitlediler. Artýk , geri almak için yükseltmek zorunda kalacaklardýr diye düþünüyorum. Þirket ihracat aðýrlýklý çalýþýyor. Bu nedenle dövizdeki yükseliþ artý bir deðer yaratacaktýr. Ayrýca þirketin doðru dürüst borcu olmadýðý gibi döviz fazlasý da var. Verusa holdinge verdiði borç paradan da faiz geliri elde ediyor.Bütün bunlar düþünüldüðünde , her ne kadar ortam kötü ise de bu fiyatlarda uzun süre kalmasý ya da daha aþaðýlarý denemesi zor gibi görünüyor.
kanal tepesini denerse bir miktar rahatlatabilir, ama kanalý aþaðýya kýrarsa kol kesmek zorunda kalabilirim ben kendi adýma. yatýrým tavsiyesi deðildir. sakýn bu acemi fikirlerime bakýp kimse yatýrýmýna yön vermesin. zira zarar kol gibi.
Son düzenleme : By Akýl; 10-05-2019 saat: 00:10.
Bende de zarar kol gibi , ama hisse sayýmý , borç- harç bulup sürekli arttýrýyorum. Tekrar 4.50 TL. leri gösterdiðinde zarardan kurtulup , az bir kara da geçmiþ olacaðým.
Yer Ýmleri