Yorumlar için teþekkür ederim
G3121 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorumlar için teþekkür ederim
G3121 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rica ederim. Burada ayni yolun yolcusuyuz.Birlik olup, hisseyi satmazsak, sabredersek , sonunda kazanacaðýmýza inanýyorum. Ky. olarak, biz satmazsak, spekülatörün , saçýp savurarak, fiyatýný yerlerde süründürdüðü hisseleri, bizlerden geri alabilmek için, fiyatýný tekrar yukarýlara sürmek zorunda kalacaðýný düþünüyorum.
Son düzenleme : By Akýl; 22-05-2019 saat: 01:17.
arkadaþlar denizli büyükþehir belediyesinin bu ayýn 20 sinde baþlayan meclis tplantýsýnda bizim þirketin imar planý görüþülecek
1000 lik plan.
bu görüþmeler bir hafta sürüyr genelde
yt.tav.deðildir
arkadaþlar.BÝST in bence en iyi þirketlerinden birisi.
hiç þikayet etmeden bekleyelim.ben 2 nci temettüyü alýcam.aldýðým temettüyle yine acsel alýcam.
y.t deðildir.
arsa'sý konusunda düþüncem.
evet burada aldýklarý arazi deðerlendi.denizli nin zengin aðalarý bu bölgeden çok araziler almýþlar.
ama bu ekonomik krizde ancak deðeri tarla.:-( satarlar ise deðerine gitmez.özel organize sanayi yapsalar
evet çok karlý kira geliri olur fakat bu dönemde kimse yatýrýma cesaret edemez,
biz þirketimizin büyümesini izliyeceðiz.arsa ya güvenip AYSEL alan hatalý alým yapmýþtýr.
AYSEL günlükçü kaðýdý deðil.
y.t deðildir
arsa dýye dýye 100 kadem düþüþe gecti hala sakýz gýbý çigniyorsunuz sizin yazýlarýnýzý okuypda hýsse alýp zarar edenlerin bedduasý yakanýzý býrakmaz...ya keklendýnýz yada kekledýnýz ...........
Yanlýþ bir þeymi yazdým. arsayý bahane ederek alanlar kendi sorunlarý. ben þirketten bahsediyorum.bist in en iyi þirketlerinden birisi
endeks nereden nereye geldi düþmeyen hissemi olur ve hatta 76..74 binden bahsediliyor. o zaman kaça gelicek.
bu þirketi arsa diye alan hata yapar bunu iki senedir yazýyoruz.
bedduða eden kendinedir, anladýnmý arkadaþ.
yt deðildir.
Yer Ýmleri