endeks hala guven vermýyor spek de yukardan çaktýklarýný altdan yerýne koyar kýmseye alýn tavsýyesý vermem
Bugün , yüksek iþlem hacmiyle iyi yükseldi. Pazartesi için umut vadetti. Ýnþallah tepki yükseliþi deðildir de devamý gelir. Ben , bu yükseliþin sebebinin , yakýn bir zamanda gelebilecek arsa haberi olabileceðini düþünüyorum.Gerçi, arsa haberi olmasa da,fiyatý aþýrý düþtüðü için bir tepki hareketi gelmesi gerekiyordu. Bu yükseliþ, güzel bir haberle desteklenirse, yukarý yönlü hareketlerin devam edebileceði söylenebilir.
Son düzenleme : By Akýl; 25-05-2019 saat: 00:25.
Ortaklar hiç takasa bakmýyor musunuz? Dün Alnus aldý bugün alan menkul. Bunlar neredeyse tek alýcý idiler. Virman olmazsa bunlarýn bir de aldýklarý gibi sattýklarýný düþünün. Tek kurum ile hacim mi olur?
Nedemek üstat bu.
G3121 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas iþleri belki önemlidir. Ama ben buna pek bakmam.Hisseyi çok inceledim.Durumunu beðendim ve 3.90 TL. lerden maliyetlendim. 4,5 TL. leri gördüm satmadým.Daha yüksek fiyatlarý hedefliyordum.Hedefim deðiþmedi. Uzun vadeli düþünmek lazým. Kýsa vadede sizin dediðiniz þeyler de olabilir ama hisse güzel olduktan sonra, benim için sorun yoktur. O satar , baþka bir kurum alýr , hisse yoluna devam eder, diye düþünüyorum.
Arkadaþlar selamlar.
Yeni katýldým.
Acselin mali tablolarýný inceledim. 2016 dam itibaren hem ciro hem kar düzenli bir þekilde artmýþ. 18/4 de 8 milyon kar þirketin nerdeyse sermayesi kadar kar. Bu hisse 12 leri görmüþ. Bu düzenli ciro ve kar ile hissenin 2 li rakamlarý görmesi gerekirdi diye düþünüyorum. Acaba benim bilmediðim bir husus mu var diye düþünüyorum. Yüklü bir miktar ile en az 2 yýl burdayým.
Abi fazla yüklenme sonra bizim eþþek aniriii.. [emoji3]
G3121 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri