Borsa þu aralar tam bir bataklýk. Çýrpýndýkça daha çok batýyorsun. Kurtuluþ ve düze çýkmak için, hiç hareket etmemek gerekir diye düþünüyorum.
Borsa þu aralar tam bir bataklýk. Çýrpýndýkça daha çok batýyorsun. Kurtuluþ ve düze çýkmak için, hiç hareket etmemek gerekir diye düþünüyorum.
2.çeyrek bilançoyu bir görelim bakalým hayýrlýsýyla sonra yeniden bir deðerlendirme daha yaparýz. bu arada imar durumu deðiþen arazinin yeniden deðerlemesi sanýrým 4. çeyrek bilançoda görülecektir...
günaydýn sayýn ortaklar, bugün endeks güzel, spk'nýn para giriþine sebep olan tedbiri, erdoðan-trump görüþmesi, hulusi akar'ýn s-400 açýklamasý, dolardaki düþüþ bist'e para giriþine neden olmuþ diyolllaa:oleyo:umarým toparlanma devam eder, acsel tepki vermeye baþladý, an itibarýyla 3.35, bir de güzel bir haber gelse deðmeyin keyfimize.. yatýrým tavsiyesi deðildir, acemi görüþlerdir bunlar.
spek ýstemedýkten sora altýn madený bulsa sýttýnsene gýtmez ......
altýna imzamý atarým bu görüþlerinizin sayýn ardaxy.. fakat ben sayýn spekimizi alkýþlýyorum buradan, çok büyük bir baþarý, endeksin 3000 çýktýðý, hemen hemen tüm kaðýtlarýn yüzde 3-4 gittiði yerde duruþunu hiç bozmadý, gayet kararlýydý, karakterli duruþundan hiç ödün vermedi, bravo:bravo:
%3,24 artan bir borsada, en kötü hisselerin bile %3-5 gibi pirimler yaptýðý böyle bir günde hissemizin artmamasý , speðin özel bir çabasýdýr diye yorumluyorum. Bu hisse kötü , kolaylan çýkmaz , bunu satýn baþka hisseler alýn mesajý verdiðini düþünüyorum. Benim gibi hisseye inanmýþ , sýmsýký yapýþmýþ , uzun vadeli düþünenler için hiçbir sorun yok. Aradaki farký, hiç umulmadýk bir zamanda, fazlasýyla kapatacaðýna inanýyorum. Speðin , benim gibi düþünenlerin elinden, hisseleri almasý için çok uðraþmasý gerekecek. Önce bir 4,58 TL. leri gösterecek ,sonra 5,.. TL. leri gösterecek. Ondan sonra satarmýyým , gene satmam.Hedef fiyat söylemek yasak olduðundan yazmýyorum. Ama 5-6 TL. fiyatlar beni kesmez.Bunlar benim düþüncelerim. Kimse etkilenmesin. Herkezin aklý var , ona göre bir strateji izleyip hareket etmelidir. Benim öngörülerim illa gerçekleþecek diye bir þey yok. Üstelik ben 30 yýllýk borsa hayatýmda hep zararda olan bir yatýrýmcýyým.....O zaman ,neden yazýyorsunuz derseniz... , can sýkýntýsýndan iþte. Maksat, muhabbet olsun.
Son düzenleme : By Akýl; 30-05-2019 saat: 22:53.
wallahi ben bu mesajý epeydir hissediyorum ve benim üzerimde çok etkili oluyor:oleyo: yani bugün yaptýðý düpedüz bizimle alay etmek, baþka bir açýklamasý yok gibi. hayýr yarýn endekste kar satýþý olup Allah muhafaza 1000 filan düþse bizim hisse en önden koþarak düþer. nereden bulaþtým.. yatýrým tavsiyesi deðildir, acemi görüþlerdir bunlar.
Aynen bende öyle düþünüyorum 3-4 yýl oldu hala satmadým 2 ki rakamlar görmeden de satmayý düþünüyorum spek çok bekler😂
Yer Ýmleri