burce nerden geldi de gecti yazýk edýyor spek hisseyi
burce nerden geldi de gecti yazýk edýyor spek hisseyi
aynen söyledikleriniz gibi sayýn ortaklar, maalesef bu defa da bizi yanýltmadý, endeks 100K ya dayanmasýna raðmen kýlýný kýpýrdatmadý wallahi bravo.. hayýr utanmasa bunca bilanço karýna raðmen yeniden bize 2.90'larý gösterecek. benim naçizane kýllandýðým durum da þu; uzun süren sert bir düþüþten sonra yataya baðlayýp 3.36 - 3.50 arasýnda çok oyalanýyor, 3.50 direncini geçemese geri desteðe gelmesi lazým gelirken ýsrarla bu sýnýrda dolaþýyor, düþeni hacimli bir kýrsa yukarýsý þampiyonlar ligi.. kýrmayýp aþaðý 3.30'u kýrsa aþaðýyý düþünmek dahi istemiyorum.. sayýn paþa abimizin dediði gibi acaba bize sinir harbi mi yaptýrmak istiyor nedir.. yatýrým tavsiyesi deðildir, acemi görüþlerdir.
[QUOTE=yavuzas;3608983]sayýn ardaxy, dün bizi uyandýrmaya çalýþmýþsýn ama cesaret edememiþtim, seninki bugün de tavana gidiyor:drunk: heralde[acselýn sýpasý nýda dürtüyorum uyanýr belki....
birden bire 20Klýk bir alýþ geldi 3.45 gösterdi..
Ek 22821 bir önemi var mý bilmiyorum, ama son 10 günden beri 0.51 den yavaþ yavaþ 0.07'ye düþmüþ yabancý oraný. yatýrým tavsiyesi içermez.
bugün ya da yarýn bi hareket çekecek gibi
Yer Ýmleri