Ek 22853grafik eðitimi çalýþmasý kapsamýndadýr, yatýrým tavsiyesi içermez. sanki zurnanýn zýrt dediði yerdeyiz.. çizginin yukarýsý þahane, aþaðýsý eski tas eski hamam.. yukarý atýp 5' lere mi gidecek, aþaðý kýrýp lotlarý milletin eline verip tekrar 3'leri mi gösterecek.. bir tarafta kap haberi, diðer tarafta s-400 abd yaptýrýmý ihtimali, ingiltere-iran gerilimi vs.. hayýrlýsý olsun diyelim.. yatýrým tavsiyesi deðildir, acemi görüþlerdir.
4.17 actý töbe töbeeee )))))....4.33
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymayabilir
neler oluyor arkadaþlar yav??? 4.33 olmuþ, beþ dakika sonra 4.03 oldu, bu þekilde ne yapýlmak, nereye varýlmak istenmektedir?:oleyo:
an itibarýyla 3.96 yazýk ki.. keþke sabah 3.25 lerden satýþ emri verseydim bir miktar diyorum, buralardan alýrdým diyorum.. sonra vazgeçiyorum, hiç ellemeyeyim diyorum, kafamda deli sorular.. bu fýrtýnalý zamanlarda sayýn spek iþi biliyor, millete ya aldýrýp zarar ettiriyor ya da sattýrýp zarar ettiriyor.. temkinli olmak lazým, dikkatli olmak lazým. yatýrým tavsiyesi deðildir, acemi görüþlerdir.
Yer Ýmleri