3.87 maalesef.. endeksin 1400 puan arttýðý bir ortamda, sanayi arsa onayýnýn kap'a düþtüðü bir günün ertesinde.. zamanlama manidar kliþesini kullanmak istiyorum..ytd
3.87 maalesef.. endeksin 1400 puan arttýðý bir ortamda, sanayi arsa onayýnýn kap'a düþtüðü bir günün ertesinde.. zamanlama manidar kliþesini kullanmak istiyorum..ytd
ben patronun sizleri böyle düþünmeye zorlamak için hisseyi açýkça baskýladýðýný düþünüyorum bugün yarýn ben yerinde olsam výnlarým hazýr çoðu insan beklenti bitti düþüyor diye sattý. Sonuçta 150 küsür bin'lik sanayi alaný bilançoya yansýdýðýnda hissenin defter deðeri 15 gibi bir rakam bile olabilir. O zaman nasýl tutacak hisseyi buralarda merakla izleyeceðim..
sayýn bagbozumu, bu kuralýn borsadaki kurallarýn en önemlilerinden olduðuna katýlýyorum, katýlmadýðým konu ise asýl beklentinin 128 dönüm tarlanýn sanayi arsasýna dönmesinin onayýndan çok, bu sanayi arsasýnýn hisseye ne þekilde katkýda bulunacaðý.. bu beklenti hala tazeliðini koruyor ve belkide uzun bir süre koruyacak gibi görünüyor. en son genel kurul toplantýsýna katýlan bir forumdaþýn "söz konusu arazinin nasýl deðerlendirileceði" ile ilgili sorusuna cevaben "henüz bu konuda bir karar verilmedi" cevabý alýndýðý paylaþýlmýþtý burada.. yatýrým tavsiyesi deðildir, acemi görüþlerdir bunlar.
Sn. yavuzas, bu kuralý bir önceki yazýmdan anlaþýlacaðý üzere benimsemediðimi, ancak maalesef borsada böyle bir anlayýþ olduðunu vurgulamak için yazmýþtým. Bugünkü hareketlerde bu öngörümü doðrulamýþ oldu bi nevi. Yoksa belirttiðiniz gibi, bende kýsa vadede olmasa bile orta- uzun vadede en azýndan bilançoya deðerleme farký olarak yansýyabileceðini düþünüyorum. Hayýrlýsý olur inþallah bekleyip göreceðiz. Y.T.D.
iki geri bir ileri salýncakta sallanýyor)))))
sessizlik iyidir
sayýn paþam sessiz sessiz oturuyoruz da.. içimiz de biraz buruk.. 2-3 gün önce 4.10'dan satsaydýk da 3.76 - 3.80'lerden alsaydýk, tavanýn üzerine bir de temiz %10 katsaydýk, halamýzýn þeyi olsaydý da amcamýz olsaydý:oleyo: insan keþke dememek için zor tutuyor kendini wallahi. neyse hayýrlýsý olsun diyelim, bugün ppk toplantýsý var, 9 aðustos bilanço, umalým hayýrlý kazançlar olur. yatýrým tavsiyesi deðildir, acemi görüþlerdir bunlar.
wýjjjjj:party:
satan satar kalan direnenler bizimdir=))))))
Yer Ýmleri