Ek 23184grafik eðitimi kapsamýndadýr, yatýrým tavsiyesi deðildir..günaydýn sayýn ortaklar, yine zurnanýn cort dediði, kritik bir noktadayýz. geldi, yükselen trend kanal çizgisine dayandý.. endeksin 100K'larý test ettiði bu olumlu havada kanal içine girerse yaþadýk, bir süre yükselen kýrmýzý çizgiyi destek yapar diye deðerlendiririm.. kanala atamaz ve geri çekilirse hiç iyi olmaz.. olumlu þeyler; endeks, hissenin ky'ler ve kuþlu site gruplarýnca fark edilmesi, þirketin olumlu bilançolarý/karý, güzel grafik.. olumsuz þeyler; göreceli güç endeksi (RSI) þiþti, hissenin ky'lerce fark edilmesi:oleyo:.. yatýrým tavsiyesi deðildir, bu acemi görüþlere bakýp yatýrýmýnýzý yönlendirmeyin zira zarar kol gibi.
hayýrlý kazançlar olsun sayýn ortaklar. malý 4.44'ten verip bir süre geri gelmesini bekledim (endeksin güzelleþtiði bir ortamda bist30'da takýldým biraz), 4 mart'taki hareketinden farklý davranýyor, maalesef geri gelmiyor, ama 4.51'i de aþamadý gerçeði ortada.. ne yapacaðýný kestirmek biraz güç.. kimi uçacak kaçacak diyor, kimi 4.51'i hacimli geçemezse dördün altýna sarkmasýný normal karþýlýyor.. genelde ortada buluþtuklarý konu hissenin orta/uzun vadede güzel yerlere geleceði malumunuz.. þu halde ben de yeniden bu fiyatlardan alýp unutmayý düþünüyorum, hayýrlýsý olsun bakalým.. yatýrým tavsiyesi deðildir, acemi görüþlerdir bunlar.
borsanýn en önemli kuralýný ihlal edip "hisseye aþýk olmak" sendromuna mý kapýlýyorum nedir, dönüp dolaþýp buraya çöküyorum:oleyo:
Ek 23237grafik eðitimi kapsamýndadýr, yatýrým tavsiyesi içermez.. endeks bozmazsa eðer, mavi çizgiden döner diye deðerlendiriyorum.mavi çizgiden dönerse eðer flama direði kadar gider, rsiNin hala yüksek olduðu dikkate alýnarak endeks de bozarsa eðer o flama direði bi yerimize de girebilir ama:oleyo:yatýrým tavsiyesi deðildir, acemi görüþlerdir bunlar.
Arkadaþlar acsel in bu hareketi teknik düzeltmemi? Zayýf bir iþlem hacmi ile aþaðýlara geliyor hisse.
Burdan yukarý dönerse TEKNÝK OLARAK 4.92'ye kadar kýsa vade hedefi olabilir.
https://tr.investing.com/equities/ac...as-candlestick
ytd deðildir
Yer Ýmleri