en ýyýsý ðlü taklidi yapmak. 4.33 lere gelirse canlan:party:mak
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymayabilir.
en ýyýsý ðlü taklidi yapmak. 4.33 lere gelirse canlan:party:mak
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymayabilir.
yav kýþkýrtma...
4.31 32 33 34 den almadan olurmu ))))) sen düþürürsün de almazmýyýz))))
öyle sanýrým dökemedikleri içn üzülüyor, seni üzmeye devam edeceðiz tahtacý bozuntusu...
ytd deðildir
Uzunca bir aradan sonra , hisseye yeniden giriþ yaptým. iki gündür alým yapýyorum. 4,30 TL. ortalama ile , kendimce, yüklü miktarda hissem oldu. Son iki gündür ,onlar düþürdü ben aldým. Sonunda param bitti ve 4,30 TL. ortalama ile ful Acsel deyim. Bakalým satanlar mý karlý çýkacak yoksa ben mi . Bekleyip göreceðim. Kýsa vadede, onlar belki kazançlý gibi görünebilirler, fakat orta ve uzun vadede , kazançlý çýkacak ben olurum diye düþünmekteyim....... Tek dileðim , þu günlerde þirketten güzel bir haber gelmesi ve satýþ yaparak hisseyi düþüren speklerin paniðe kapýlarak, sattýklarý fiyatýn çok çok üstünden yerine koymak zorunda kalmalarýdýr.
Son düzenleme : By Akýl; 15-10-2019 saat: 20:33.
Yeni ortaklarýn gelmesine ben seviniyorum, tahtacýnýn hüznü umrumda deðil, yaþasýn ky ortaklýðý...
ytd deðildir
Yer Ýmleri