aktifleri arasýnda sanayi þehri denizli'de 128.000 metrekare boþ sanayi arsasý da oldu.þimdi bu arsanýn yeniden deðerlemesinin yapýlmasý gerek.nasýl bir rakam ortaya çýkacak hepbirlikte göreceðiz.tpao ihaleleri ile gördük ki acsel sadece kaðýt üretimi için ham madde üretmiyor.yüksek katma deðerli farklý alanlarda acsel aranan bir firma olmaya baþladý.ayrýca 10.7 milyon sermayeye karþýlýk 5.8 milyon tl. 2019/6 aylýk kâr yazmýþ.geçmiþ yýllar borcu yok.aksine 8.8 milyon tl.geçmiþ yýllar kâr rakamý var.bu performansýný devam ettirirse yýl sonu sermayesinden daha yüksek bir 12 aylýk kâr rakamý görmemiz yüksek olasýlýk.þimdi bu hisse neden bu fk ve pd oranlarýyla iþlem görüyor bunu sorgulamak gerek.bu kadar baskýyý 2009 yýlýnda egeen'de yaþamýþtým.egeen o baský esnasýnda 6 tl civarýnda geziniyordu.sonrasý malum.þirket büyüdü kâr ve hisse deðeri uçtu.acsel o sanayi arsalarýný nasýl deðerlendirecek göreceðiz.eðer süreç iyi yönetilirse acsel sektöründe bölgesel bir oyun kurucu olabilir.bu iþin sonunda orta-uzun vade de neden yeni bir egeen benzeri hikaye çýkmasýn diye düþünmüyor da deðilim.bana göre acsel de artýk sektöründe büyük bir oyuncu olmak için herþey mevcut.gerisi bundan sonra yönetim tarafýndan alýnacak kararlara ve zamana kalmýþ.yýllar içerisinde elde ettiðim tecrübem bana bu hisseyi al, biriktir ve bir süre unut diyor.galiba ben de böyle yapacaðým.benim görüþlerim beni baðlar.herkes kendi kararýný vermeli.ben acsel de gelecek için çok ciddi potansiyel olduðunu düþünüyorum.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri