dün 4.47 ye saldýðýnda korku salmak istedi, tahtanýn altýný boþalttý , bilmiyorki ky pusuda mal almak için akýlsýz tahtacý seni...
ytd deðildir
dün 4.47 ye saldýðýnda korku salmak istedi, tahtanýn altýný boþalttý , bilmiyorki ky pusuda mal almak için akýlsýz tahtacý seni...
ytd deðildir
sonra ziratttt 20 lotlarla tahtayý toparladý bugün ise iþbirlikçisi alannnn la 4.62 ort ile yaklaþýk sattýlarr..
çorba ve yemek peþindeler aç maymunlarrr
ytd deðlðilldirr
burda yazýlanlarý da titizlikle okuyor, sen okuduðun için sana yol gösteriyoruz akýlsýz tahtacý..
ytd deðildir
Ditaþ doðan da ,düþük sermayeli, beklentili bir hisseydi. Onu da uzaktan izliyordum. Biray önce 5,60 TL. idi. Yavaþ yavaþ yükseldi. Bugün de %19 artýþla 7,83 TL. oldu. Yani ,beklentili hisseler birer birer , aniden yükseliyorlar. Bizimkinin de %20 Lik yükseliþleri yapacaðý günler yaklaþýyor gibi görünüyor.Ýnþallah yanýltmaz.Ben kendi adýma umutluyum.
Bu hisse de ederini bulacak elbette
býgün dediðim deik dedi alçakkkk tahtacý, koydu bariyeri geçirmedi..
ytd deðildir
9.aylýk karý 6.745 000 daha fazla bekliyordum.olsun zarar açýklan acýklayana)))))
maþallah bu ekonomik krizde ayakta .tebrikler Reha çýrak.
yýllýkta da 12.500 000 yaparsýn
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymayabilir.
Yer Ýmleri