para giriþ cýkýþý ilginç karþýlaþtýralým. yanlýþlýk varmý ?
para giriþ cýkýþý ilginç karþýlaþtýralým. yanlýþlýk varmý ?
Nette, toplam 300.000 adet hisse alýnmýþ gibi hesapladým. Bu da büyük bir deðiþim deðil sanýrým. Hatta, bu 300.000 adet hisseyi 4,80-5,00 TL. arasý bir fiyattan ky. aldýysa ,yandýk. Spek, bunlarý geri alabilmek için, aþaðýya bastýkça basar. Bizleri de bunaltýr. Ben, bu takas iþlerinden pek anlamam. Ucuz ,beklentili , büyüyen , yatýrýmlarýný tamamlamýþ , borçsuz , kar üreten bir þirketi buldum mu , ful dalarým.
Bundan önce Lidfa hissesindeydim. 2,05 TL. den aldým. Hisseyi herkes kötülüyordu. Aldýrmadým. Ben araþtýrmamý yapmýþtým. 2 - 3 ay sonra %50 kar ederek 3,05 TL. den onu sattým.... Birkaç hafta önce de 4,30 TL. den bu hisseyi aldým.
Son düzenleme : By Akýl; 01-11-2019 saat: 21:59.
Ýþlemlerin aðýrlýklý ortalamasý 4,93 TL. Kapanýþ 4,79 TL...... Bu da , yüksek olasýlýkla , Pazartesi ve diðer günler, aþaðý yönlü baskýlama olabileceðini gösteriyor. Yine de speklerin ne yapacaðý belli olmaz...Birileri çýkýp, yüklü miktarlarda alýmlar yaparak ,speðin planlarýný da bozabilir.
Arsa haberini kullanarak , 4,80-5,00 TL. arasýndaki mallarý , eðer spek ky. ye kilitlediyse , onlarý iyice dövüp , ellerindeki malý ucuzdan geri almadan , hisseyi götürmez.... Ýnþallah böyle olmamýþtýr.
Dün , geceden 5.000 adedine 5,19 TL. den satýþ talimatý vermiþtim. En yüksek
5,11 TL. yi görmüþ. Dolayýsýyla satýþ emrim gerçekleþmedi. Bugün 5,05 TL. iken yapýlabilirdi , ama o sýralar iþyerindeydim. Fýrsat bulamadým.... Bundan sonra da 4,79 TL. veya daha aþaðý fiyatlardan asla satmam. Pazartesi günü 5 TL. üstünü bir daha gösterirlerse , belki lotlarýmýn küçük bir kýsmýyla atraksiyona girebilirim. Alternatif hissem hazýr ve bunu kimseyle paylaþmam. Muhtemelen ,ben Acsel de beklerken , alternatif hissem yükselerek uçup gidecektir. Çünkü , bu durumlar çok sýklýkla baþýma geliyor.
Son düzenleme : By Akýl; 01-11-2019 saat: 23:44.
Yer Ýmleri