2008den beri borsadayým. Arsa hikayesi olan bütün þirketlerin hisselerinin uçtuðuna þahit oldum. Altýnyýldýz, netaþ, mutlu akü ilk aklýma gelenler. Sýrada acsel var. Sabýr sabýr.
2008den beri borsadayým. Arsa hikayesi olan bütün þirketlerin hisselerinin uçtuðuna þahit oldum. Altýnyýldýz, netaþ, mutlu akü ilk aklýma gelenler. Sýrada acsel var. Sabýr sabýr.
Abi hastayým þöyle bam bam hisse götüren speklere 50 kademe misal asuzu
G3121 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tekniði çok güzel duruyor böyle zamanlarýn hissesi olur genelde aldým çok az bakalým ...
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Acsel yazýyorum 4,82 de ve hareketleniyor 5,10 kýrýnca çoþar daha 1 ay sonra 6 ya anlaþýrým spek efendi acelem yok arsa haberinde varmýþ daha ne isterim.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
5,05 önemli bir direnç bölgesi..þimdilik oradan döndü..orayý kýrarsa 5,35'e kadar hýzlý hareket etmesini beklerim.
"The Allied cause had floated to victory upon a wave of oil"
4.73---4.79 topladýklarýmý 5 .03 ort verdim.
yt deðildir
Bu arada son bir haftadýr citi alýþlarý dikkatimi çekiyor.
Henüz rakamsal olarak çok ciddi bir yekün tutmasa da alýcý listesinin baþýnda yabancý görmek iyi.
Deustche satýþýyla hisse uzun süre baský altýnda kalmýþtý, umarým citi alýþlarýyla ayrý bir hava yakalar.
"The Allied cause had floated to victory upon a wave of oil"
Yer Ýmleri