Info nün aldýðý emanet hisseler geri döndü yrd.
6 altýna verecek dediler, bekledik ama vermeye niyeti yok gibi, biraz daha atacaktýk kenara.
Neyse eldekiyle idare edeceðiz artýk.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
evet 5.94 destek falan yazýyordu, bende bekliyorum.
dediðiniz doðru þirket yýlsonunda iyi bir kar rakamý yakalayacak, diðer satýþ kalemlerine bakýnca özellik ile yurtdýþý satýþlar son çeyrekte iyi bir artýþ gösteriyor bunun 3/4 gibi bir kýsmý yurtdýþý ve son çeyrekte döviz yukarý da bunun üzerine 4 Milyon civarý tpao satýþlarýný kapa bildirdi,
üstüne üstlük arsanýn imar durumu deðiþti arsa fedgerlendi ama bilanço da henüz degerlenmis rakam yok arsayý yazdýðý fiyata satamayabilir tabiki hemen satamayabilir anlamýnda yazýyorum ileride satar, ama belli olan bir þey varki þirket arsa arazisini sürekli olarak deðerleme þirketi ne deðerleriyle bu son imar durumuna gorede bir deðer çýkacaktýr buradan da iyi bir rakam gelecek
sözün kýsasý benim gibi az biraz muhasebeden anlayan þirketin teknik deðilde temeline yani bilanço gelir tablosunu bakan birini son bir haftadaki aþaðý vermeler ile dokemezler belli bir yere getirsinler þükür diyelim ve çýkalým sonra ne halt yiyeceklerse yesinler
yazdýklarým kendim için geçerlidir ytd.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 nin altýnda bende ilave alýrým gereksiz zorlamayýn
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri