http://www.verusa.com.tr/%C4%B0%C5%9Ft%C4%B0rakler.aspx
Sayýn bawer@ yukarýdaki bilgi kaynaðýnda görüldüðü üzere verusa holding tam bir ahtapot dokuz kollu canavar gibi maþallah el atmadýklarý dal ,sektör yok acselde verusanýn iþtiraklerinden olup elbetteki payýna düþen oranda fayda saðlayacaktýr düþüncesindeyim . Bir hususu ayrýca belirtmekte yarar var verusa holding yönetimi son derece etkili çevrelerden oluþan bir yönetim hal böyle olmasaydý þehire yedi yüz sekiz yüz mesafede olan bir arsaya imar izini çýkaramazlardý bu becerikli yönetim bu arsayý ne yapýp yapýp çok iyi bir fiyata satacaðýndan hiç bir endiþem yok ,þirketin satýþ onayý verdiði emlak þirketi ile telefonla bir görüþme yaptým býraktýðý izlenim son derece iþi bilen ve olumluydu .burada yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olmayýp kiþisel görüþlerimdir .özetle beklentisi ve hikayesi olan bir durumla karþý karþýyayýz bize düþen sabýrla satýþýn sonucunu görmeye koyulmak ,ancak her þeyin baþý saðlýk ve ömür ,Allah herkese saðlýklý ve her þeyin hayýrlýsýný versin.
citi nin payýnda bir deðiþiklik var mý acaba görebilen varmý
Yorumlarýnýz için teþekkürler ortak, patron yani yönetim dediðiniz gibi çok etkili görünüyor, holding daha iki gün önce bünyelerindeki bir elektrik þirketini halka arz için karar aldý. Ordan gelecek para, arsadan gelecek para ile ne düþünüyorlar acaba, mutlaka daha da yaðlý sektörlere el atacaklar.
Siz arsanýn olduðu taraflardasýnýz galiba, horozunuzdan tahmin ettim sadece, :) arsayý arayan soran var mý acaba, satarlarsa buralar þenlenir.
Þirket küçük sermaye ve karlý olduðu için takibe aldým, arsa iþiekstra piyango olacak inþallah.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Citibank 8.11 ( 2 gün gecikmeli)
Yeni seneye 7 li lerle girmek hayali vardý ama þimdi 6.50 ye razýyýz acsel.
Bol kazançlý bir hafta dilerim herkese.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri