Ha bugün ha yarýn derken gitti hisse ((
Ha bugün ha yarýn derken gitti hisse ((
Tavani bozuyorlar
Sayýn Horosanlý bugün dediðiniz olacak sanýrým %10 luk dilime ulaþacaðýz
Çok deðerli arkadaþlar
onlarca arkadaþ olma isteði ve özelden bilgi almak isteyenler var arkadaþ olma isteklerinize eyvallah ancak,birde buradan kaðýt tavsiye etmemi isteyen arkadaþlar var hemde kýsa vade için ,belli ki bu arkadaþlar beni uzun yýllardan beri çeþitli forumlarda görmüþ ve anlayabilmiþler o yüzden böyle isteklerde bulunmuþ olmalýlar ,güveninize ve inanmanýza çok çok teþekkür ederim.
arkadaþlar bir çok kereler bu forumlarda belirtmiþimdir ,gerçek hayatta tanýdýðým arkadaþlarým hariç kimseye sanal alemden asla tavsiyede bulunmam çünkü sizleri bire bir tanýmýyorum ben kaðýt önersem siz alýp zarar etseniz ben bunun ýstýrabýný asla taþýyabilecek vicdana sahip deðilim.birde þu husus var ben hepinize cevap yazmaya kalkýþsam inanýn kendi portföyler imi yönetemem o yüzden beni anlayýþla karþýlamanýzý istirham edeceðim.
ancak size þunu söyleyebilirim ben falcý yada kahinde deðilimki yarýný sadece allah bilir 35 yýllýk borsacýyým %100 denilen bazý durumlarýn ne kadar %0 olduðuna o kadar þahit olmuþumdurki moda deyimle yazsam roman olur hemde 10 cilt en az
ancak benimde yýllar içinde takip ettiðim dürüst doðru bilgili ve vicdanlý olan insanlar var bu forumlarda ben onlarý forumlarda tarar bulurum nelere takýlýyor hangi hisselerdeler oralardan yön bulmaya çalýþtýðým olmuþtur ancak bunlarda bir elin parmaklarýný geçmez
son söz size tavsiyem araþtýrýn okuyun sorun ,kýrýcý olmayýn iyi niyetli olun inanýn bunun faydasýný göreceksiniz , hiç bir yatýrým uzmanýný ve stratejist diye televizyonlarda konuþanlara asla takýlmam kendi yolumu kendim bulmaya çalýþýrým bu forumlar onlardan daha iyi ,tartýþma þansýnýz var kalýn saðlýcakla
þimdi ben yarýn buraya hangi türküyü koyacaðýmý düþünmeye uðraþayým biraz müsadenizle
Tavanda kaç lot var yazabilen bir arkadas var mi
Yer Ýmleri