Deterjan 2019/12 bilançosunda en fazla satýþ geliri yaratan alandý zaten. Hem bu konuda talebin oldukça artmasý hem de üretim kapasitesinin biraz daha temizlik tarafýna yöneltiliyor olmasý çok olumlu.
Son bilançodaki daðýlým:
Screenshot_13.jpg
Deterjan 2019/12 bilançosunda en fazla satýþ geliri yaratan alandý zaten. Hem bu konuda talebin oldukça artmasý hem de üretim kapasitesinin biraz daha temizlik tarafýna yöneltiliyor olmasý çok olumlu.
Son bilançodaki daðýlým:
Screenshot_13.jpg
Gülmekten ayrýlmak yok
https://www.youtube.com/watch?v=VbbxNi1k0z4
Burda önemli olan yurtdýþý satýþlarý devam ediyor mu ? Bunu aslýnda yatýrýmcý iliþkilerini arayarak ogrenebirliz. Benim arama imkaným yok olan var ise arayýp bilgilendirir ise sevinirim.
Bugün ku kap haberinde en azýndan iç piyasa ve üretimden gol yemeyecegimiz anlaþýlýyor fakat ihracat kalemlerinde azalma bilançoyu olumsuz etkileyebilir.
Her insan yapmadýðý tüm iyiliklerden suçludur.
Bilanço tarihi nedir arkadaþlar ?
Son iki sene Nisan sonunda yollamýþ.
Her insan yapmadýðý tüm iyiliklerden suçludur.
Sayýn DNZL20@ öyle bir görevimiz yok borsayý sürekli canlý izleyince endekste bir aþaðý bir yukarý zikzak yapýnca can sýkýntýsýndan yazýya yazýlýyoruz bazen .en iyisi çýkýp bahçeye çiçeklerle uðraþayým sýkýlmaktan iyidir ,zaten bizim yazmamýzla hiç bir yöne gitmez piyasa paraya göre yönünü çizer ,þimdilik hoþca kalýn
kimse kalmamýþ. akþam bilanço var, hiç heyecanýnýz yok.
Yer Ýmleri