Sn. Yarýmada bilgi sahibi bir yatýrýmcýdýr. Eskiden bilirim. Tek yanlýþý 3 tavan öncesinde bu hisseye pahalý demiþti. Ama hissenin þu iþlem fiyatý kýsa vadede tartýþýlabilir.
Sn. Yarýmada bilgi sahibi bir yatýrýmcýdýr. Eskiden bilirim. Tek yanlýþý 3 tavan öncesinde bu hisseye pahalý demiþti. Ama hissenin þu iþlem fiyatý kýsa vadede tartýþýlabilir.
Sayýn izci ben kýsa vade için bir yorum yapmam. Pahalý dediðim hisse gitmeyecek diye birþey yok. Petun da pahalýydý 3-4 tavan yaptý. Þu andaki konjoktür farklý.
Ben temel analize göre ve uzun vadeli yatýrým yapýyorum. O yüzden pahalý diyorum. Bunu derken de rakamlarý söylüyorum. Yoksa þirket güzel.
Sayýn gameover46@ kroktuðum baþýma geldi
Sayýn Anatolienin yazýsýný olumsuz algýlayýp tavýr konulacaðý aklýmdan geçti ,çünkü kaðýdý öven bir yazý deðildi,
þimdi buraya dikkatinizi çekmek isterim sayýn Anatolien bu forumlarda yazan benim tanýdýðým en objektif ve en bilinçli yatýrýmcýdýr ben 35 yýllýk borsacýyým halen çoðu zaman özelden ondan bilgi alýrým onun burada yazmasý çok ama çok büyük þanstýr ,çok bilgilere hakimdir , þimdi benim kaðýttan ayrýldýðýmý düþünebilrsiniz böyle yazdýðým için asla ayrýlmadým uzun vadeciyim ancakkkkkkkk dediðim gibi Anatolen bir þey yazýyorsa asla art niyet yoktur yatýrýmcý dostudur ,bir çok kimsenin göremediklerini görebilendir ,ondan soru sorarak yararlanabirisiniz düzeyli yazýþýrsak ondan çok þeyler öðreniriz eðer darýltmazda burada yazmasýna taþ atmazsanýz iyi olur hepimizin yararýna olur ,
Sayýn Anatolien,
Öte yandan,Denizli Acýpayam’da, 153.770 m2 sanayi alaný üzerinde kurulu, 8.843 m2 kapalý alanda selüloz
üretimi yapan ve halka açýk olarak faaliyet gösteren Acýselsan’ýn kapasitesi 2019 yýlý sonu
itibariyle 12.000 tona ulaþmýþtýr (2012: 4.000 ton). %75-80 bandýnda ihracat oranýný yakalayan
Acýselsan, 2019 yýlýnda 43mnTL net satýþ hasýlatý (+34.3 y/y), 5mnTL FAVÖK (+32.5 y/y) ve
9mnTL net kar (+13.3 y/y) açýklamýþtýr. Þirket yönetimi 2020 yýlýnda’da Acýselsan tarafýnda
Covid-19 etkisine raðmen büyüme öngörüyor.
Oyak Yatýrýmýn raporundan bir bölüm.
Bakýnýz selüloz üretimi diyor. Okuyun isterseniz.
mal cikan gelip pahali der. tutan adam toplar..arkadas topigi kalabalik olmayan kagitlar avantaj teskil eder. insanlarin kafasini karistirmayalim.. kimseye vermeyin gazi, kim ne yazarsa kendi yazsin.. insanlar bu formlardaki yazanlara gore al sat yapmasin, batmaktan baska careleri kalmaz..
Sayýn anatolien in yazýsý bence de çok düzgün ve güzel bir yazý.
Forumlarda hisse ile ilgili en ufak bir olumsuz yazýda hemen saldýrý baþlar. Bu maalesef böyle.
Yer Ýmleri