silverde kar eden oldumu , allayip pulladi herkes, belki o an benimde gizum botandi bende dahil oldum o ise..sonucta herkes zarar yazdi..silverde ben dahil herkes sucsuz degildir.
Maalesef.CMC sadece toz deterjanda olmazsa olmaz bir aramadde.En son 7-8 yýl önce isim vermiyeyim Ýstanbul da büyük bir devlet hastanesinin Çamaþýrhane ihalesini almýþtý çalýþtýðým firma .Toz deterjan kullanýlýyordu ve sývý konsantre deterjan sistemini kurduk.Verimde tasarruf açýsýndan tercih edildi.Daha az eleman istihdam vs
Arkadaþlar ben de hisse taþýyýcýsýyým ve bu formun bir üyesi.Gün içinde saatlerce kaldýðým da oluyor.Forum içinde elbette tartýþma olacak fikir ayrýlýklarý olacak hatta olsun da.Her mesaj her görüþ bir þey öðretebiliyor yada farklý bir kapý açabiliyor.Mümkün olduðunca okumaya ve öðrenmeye çalýþýyoruz.Forumdan birkaç paylaþýmla þirket hakkýnda edindiðimiz bilgileri derledim ki bu forumun en azýndan kendi adýma ne kadar önemli olduðunu göstermek istiyorum.Umarým bu eðitici ve kaliteli mesaj trafiði devam eder.
Yer Ýmleri