Twitte yaklaþýk 43 bin takipçisi olan bir analizci yeni bir kaç hisse ve Acseli 7.58 maliyetle listesine almýþ takipçileri acseli sormaya baþlamýþ yani anlayacaðýnýz Reklamýmýz baþlamýþ hayýrlý olsun ÝnþAllah.
Twitte yaklaþýk 43 bin takipçisi olan bir analizci yeni bir kaç hisse ve Acseli 7.58 maliyetle listesine almýþ takipçileri acseli sormaya baþlamýþ yani anlayacaðýnýz Reklamýmýz baþlamýþ hayýrlý olsun ÝnþAllah.
Þirketin son yaptýðý KAP açýklamasýndan sonra insanlarýn dikkatini çekti sanýrým. 2,3,4. Çeyrek iyi olacaðý kap haberinden belli ama ben ilk 3 ayý çok merak ediyorum. Kapasite artýþý çok önemliydi ve 10 Ocak sonrasý %50 daha fazla üretiyoruz. Rakamlara nasýl yansýtýldý sabýrsýzlýkla bekliyorum. YTD
Bugün biraz geçmiþe baktým kasým ayýnýn baþýnda Endeks 98 bin iken Acsel 4.78miþ bugün endeks 97 bin Acsel 7.58.. 3 lira üstüne koymuþuz endekse raðmen çok iyi gitmiþ...Son gelen haberler güzel Ekiz kimyadan ne eksiði var bunun Fark edilmeye baþladý bakalým spek efendi ne yapacak elindeki mala talip olanlar çoðalýyor...
biraz önce ekiz kimyayý gördüm baktým ne üretiyor ne yapýyor bilanço filan
ekiz kimyaya onu yaptýran bize neler yaptýrmaz
onun için biz bize yeteriz kampanyasý gibi þu anki yatýrýmcý ile patron bir arada çoktan fiyatlamalýydýk geleceði
ama patron bizi ortak olarak þirket yatýrýmcýsý olarak görmediði için baskýlýyor nede olsa eski borsacý
baþka gruplarýn kaðýdý önermesi almasý patronun hiç iþine gelmez aldýrmak istemiyorsan sen alacaksýn o zaman patroncuk
o gruptan bin kiþi biner lot alsa 1 milyon lot yapar ortalýkta zaten dolaþan 500 bin lot var
patron bunlarý hiç düþünmüyor sanýrým ya paraya sýkýþtý yada hala kaptýrdýðý malý geri alabileceðini sanýyor
baþkalarýnýn önermesine almasýna gerek yok eski yatýrýmcýlar olarak biz bize yeteriz diyerekten p.tesi bir kaç K daha destek atacaðým
gelecek bilançolar þimdiden alýnýr açýklandýðýnda alýnmaz öngörmek budur yatýrým budur bence
Sonuna kadar katýlýyorum.. ayrýca böyle piyasa lot sayýsý az olup böyle üretime ara vermeden full çalýþan yatýrým yapýp kapasiteyi artýran temettü ödemesi yapan kaç þirket var.. Twitte ki analizci iyi bir yatýrýmcý sepetini 5 er gruplar halinde bölmüþ Aselsaný 7 lerden hektaþý 1.80 lerden aldýðýný ve elinde hala tuttuðunu belirtmiþ Acsel de geleceði görüp girmiþse peþinden en az 100 200 kiþi bile gelse Speðimize panik yaptýrýr zaten son günlerde aþaðý yukarý yapýp asansör taktiði ile dökmeye calýþýyor bakalým neler göreceðiz..
Ankaralý kardeþim Artýk ne desek boþ bilanço dönemi. Sessizce bekleyip görelim YTD
Takipçi sayýsý artýyor...
Yer Ýmleri