Sayýn Anatolien @ kaðýda girmenizi çok arzulardým ,ancak size karþý saygýsýzlýk olur diye hiç bir þey yazamadým .þimdi biraz aldýðýnýzý yazmýþsýnýz buna çok sevindim en azýndan ayný yolda beraber yürümek zevki verdiðiniz için tekrar teþekkür ederim giriþiniz hayýrlý uðurlu olsun. inþallah en az grafiðinize deki kadar kazanýrsýnýz.
Y.T.D
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Sayýn Filozof @ buralarda dolanýp duruyorsun kaðýda girdinmi yoksa meraktanmý buralara geliyorsun merak ettim sen kolay kolay saðda solda dolaþmazsýn ,benim burada olduðumu arkadaþlar ege en sayfasýna yazmýþlardý o günden sonra oradan buraya bayaðý takipci geldi ama alan oldumu onu bilemiyorum ,ege en sitesine haber verdiklerinde kaðýt 4 liraydý ,ben en çok sizi merak ediyorum
Y.T.D
Ne yazýk ki dangul dungul ,ergen tipler yüzünden Anatolien egeende yazmayacaðýný söyleyip gitti oysa oradaki insanlara ne kadarda faydalýydý kim kaybetti tabiki onlar artýk orada hiç yazmýyor bir kaç sefer ben rica ettim özelden ,anlaþýlmadýðýn yerde anlatmak insaný yoruyor dedi bende daha ýsrar etmedim yazýk oldu oysa bir ýþýktý orada, her yerde olduðu gibi
Y.T.D
Bu þekilde tavan olmasý hayra alamet deðil bilanço yok piyasada temettü ne zaman verecek belli deðil umarým 8.90 dan dönmez yine ayný katakulliler yapýlmaz keþke temelle birlikte gitse
Yer Ýmleri