[attach=confýg]25038[/attach]
hgkygkgykgýktfýyfu
[attach=confýg]25039[/attach]
Buradaki yazý %100 doðru bir veri olup bu yýllara ait bist ve isctr sitelerinden doðruluðu teyit edilebilir,
vatandaþ 1000 liralýk hisseyle örnekleme yapmýþ bedelliliri iþin içine katmamýþ ve temettülerlede hisse almamýþ onlarýda harçlýk yapmýþ birde onlarýda eklerseniz boðazdaki en kral yalýyý almanýz mümkün
siz 20 yýl çocuklarýnýz için doðru ,karlý ve güvenilir bir þirkete yatýrým yapabilir yada kendiniz on yýllýk bir yada beþ yýllýk bir yatýrým yapýp bu paranýn bir kýsmýný elde edebilirsiniz demek istemiþler yazýnýn özeti bu
ben buradan þu dersi çýkardým al satlarla küçük yatýrýmcýnýn kazanmasý piyango gibi bir þey üç sefer kazandýðýnýzý bir seferde daha fazlasýyla tepenize vurup elinizden alýyorlar doðrusu, doðru zamanda doðru hisseye ihtiyacýnýz olmayan parayla girip sabýrla beklemek ,özellikle küçük saðlam karlý þirketler büyüme beklentisi olanlar .
bu yazý tamamen iyi niyetle yazýlmýþ bir bilgi paylaþýmýdýr kesinlikle al sat ve tut anlamý çýkarýlamaz kýsaca yatýrým tavsiyesi deðildir .
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
bundan bir kaç ay öncce yani koronodan önce RTALB almýþtým beþbin lot 1,55 liradan 2.76 olunca sattým zaten koronada çýkmýþtý herkes düþünce bu çýkmýþtý anlam veremedim sonra gene alýrým hele bu kriz geçsin dedim kýsacasý birde ben trade edeyim dedim iþte sonuç RTALB bu gün 43,50 tavan satýcý yok daha nereye gideceðide belli deðil ,buna þansmý dersiniz kýsmetsizlikmi dersiniz yoksa trade hatasýmý dersiniz her neyse vermeyince mabut neylesin Mahmut oluyor iþte tutsaymýþýz minik bir sermaye olacakmýþ hergele ,genede kendimi þanslý hissediyorum çünkü borsada kaybettiðim günler üzülmeyi kazandýðým günler aþýrý sevinmeyi býrakabilmeyi öðrenmiþim umurumda deðil ,borsada fýrsatlar bitmez üzülmeye deðmez ,hayat çok kýsa deðmez
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri