Kaðýt düþünce kimse selam vermeye bile gelmiyor
neyse günaydýn diyelim bakarsýn moral olur ,umut iþte boþ durmaktansa yükselmesini dileyelim 9,54 te takýlýp kalmýþ
Kaðýt düþünce kimse selam vermeye bile gelmiyor
neyse günaydýn diyelim bakarsýn moral olur ,umut iþte boþ durmaktansa yükselmesini dileyelim 9,54 te takýlýp kalmýþ
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
arkadaþlar sayýsýný hatýrlayamayacaðým kadar arkadaþ özelden ,buradan ne alayým takip ettiðiniz baþka kaðýt var mý diye soruyor ,bunlara bazen cevap yazýyorum ama asla sanal alemden tavsiyede bulunmam böyle bir yazý için boþuna yazý yazmamanýzý rica ederim ,çünkü hiç birinizi tanýmýyorum böyle bir paylaýþmda benim tarzým deðil ayrýca doðruda deðildir.benimde yýllar içinde saygý duyduðum ve bilgi ve objektifliðine güvenip takip ettiðim insanlar var ama onlara hiç bir zaman böylesi sorular sormadým,onlarý bulabilmek için bazen forumu tararým hangi kaðýtlarda olduklarýný bulur ,daha sonrada kaðýdý inceler nihayetindede kendi kararýmý kendim veririm onlar benim için sadece iþaret fiþeði gibidirler ,genelde de doðru kaðýtlarda doðru zamanlama yaptýklarýný yýllar içerisinde gördüðüm iki üç insandýr ,özetle çok çok araþtýrýp kendi kararlarýnýzý kendiniz verirseniz daha doðru bir iþ yapmýþ olursunuz çünkü hiç kimse baþkalarýnýn durumunu kendisi kadar bilemez ,mesela yatýrýmýn tutarý vadesi kaðýdýn doðru zamanda alýnýp alýnmadýðý dünyadaki konjonktür daha bir çok veriyi en iyi insanýn kendisi tahlil eder düþüncesindeyim,
birde arkadaþlar arkadaþlýk istekleriniz var bunlarýn bazýlarýný kabul edip iþaretledim ama inanýn ne anlama geliyor bilmiyorum neye yarar bunu biriniz açýklarsa sevinirim hepinize saygý ve sevgilerimi sunuyorum.
bilanço mu geliyor!
býrakýn býrakýn býrakýn gitsin:)Ýbrahim Tatlýses
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri