Sayýn Underground@ egeeni 11 yýl bekledik en son 2000 yýlýnda sermaye artýrmýþ ,3,150 000 liralýk sermayesi ile 2018 yýlýnda 347 milyon lira gibi akýllara durgunluk veren birde kar açýklamýþ bu yýl brüt 60 küsur net 52 liraya yakýn temettü açýklamýþ bir kaðýdý satýp acsel neden alýnýr , sermaye artýþýna yada ekstra ortaklýða ve gitmedikce orada fazla ýþýk olmaz düþüncesi oldu bende kendim bir zamanlar ufak bir sanayi þirketi kurup egeen gibi parlak karlar yapmýþtým oradan bir tecrübem var sonra devrettim böyle þirketler ayný karý yapacak yatýrýmlarý kolay kolay bulamazlar e sermaye artýþýna gitse bunu bir biçimde yatýrýma yöneltmek zorunda neye yatýrým yapacakki böyle akýl almaz kar etsin bunlar milyonda bir þanslý firmalardýr niþ ürünler üretirler o yüzden ayný karý yapacak yatýrýmý bulmak çok ,çok zordur belkide yoktur ,ancak yeni yabancý prestijli bir þirketle ortaklýk yaparsa sýçrama yapar düþüncesindeyim mesela geçen yýl yine çok karlý olan ege frenin %25 ini aldý ancak bu onun karýný düþürdü þirket büyüdü ancak ege fren ege endüstri gibi kar edemeyeceði için karýný aþaðý çekmiþ oldu birde ,
kýsa dönem içinde ege endüstrinin ikiye üçe katlanacaðýný düþünemiyorum hal böyle olunca bir atraksiyon yapalým dedik ,bahtýmýza sadece ben deðil bir çok arkadaþýmda buraya kümelendi ,artýk bahtýmýza ben böyle öngördüm onlarda peþime takýldýlar ,ya yüzeceðiz dediðiniz rakamlara kadar yada boðulacaðýz artýk gerisini kaðýdýn seyri belirleyecek ,bekleyip görmekten baþka þimdilik diyeceðim hiç bir þey yok. hep beraber göreceðiz ,bu kararý ben kaðýt 4 liradayken aldým þimdi satsam egeendüstrilerimi iki kat olarak yerine koyabilirim þu ana kadar doðru yapmýþým gibi durumdayým ,bundan sonrasýný Allah bilir yalnýz arkadaþlarým benden sonra geldiler onlarýn ortalamalarý biraz daha yüksek ,bu güne kadar girdiðimiz hiç bir hissede kaybetmedik inþallah buradanda yüzümüzün akýyla çýkarýz dostlarýmýzla beraber
ha þunuda unutmadan yazayým ben ege endüstriyide 4 liradan almýþtým ,Allah bin bereket versin yani olunca olur be niyet olmadan kýsmet olmaz derler niyetlendik bir kere ,Allah sizlerede bizlerede bol kazanç ve saðlýk nasip etsin
þu asla unutulmamalý arkadaþlar ben böyle karar aldým diye hisse illede gidecek hevesine kapýlmasýn kimse burasý borsa ,bu karar benim kararýmdýr kendi araþtýrma ve öngörülerimden oluþan bir karardýr,
sizlerin vadesi ,konumu ,farklý olabilir o yüzden aman ,ha aman kardeþlerim durumunuzu en iyi siz bilirsiniz iyice araþtýrmadan buralarda yazýlanlara göre deðil bilgi ve gerçeklere göre davranýn

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri