Hayýrlý olsun Bilanço dostlar.
Hayýrlý olsun Bilanço dostlar.
Beklentimin çok altýnda geldi Bilanço.
Uçuk kaçýk bilanço bekleyen iki kelam eden herkesi tersleyenlere selamlar
Bilanco 2019 a göre yüzde 53 artmýþ ama 2019 son çeyreðe göre yüzde 50 düþmüþ yani o 3 4 milyon kar bekleyenler malesef beklenildiði gibi olmamýþ
Bilanço kötü deðil arkadaþým sýradan normal acsel bilançosu bu arada sakin yanlýþ anlamayýn syn horasanlý bu bilançoda okunamayacak birþey yok eðer okuyamiyorsaniz nasýl yatýrým yapýyorsunuz grafik ve trend de takip etmiyorsunuz sadece düþük sermayeli kaðýtlar almak ve onyýllar üstünde oturmak ki hepsi elbet bir gün gidiyor bir strateji olabilir ama her 5 yýlda bir dip yapan bizim borsamýzda deðil nacizane bir tavsiye umarým.yanlis anlamazsýnýz.
Burdan bir ege en cikmaz ege gübreden cikar
Daha öncede bir yazýmda belirtmiþtim 2019 ilk çeyreðinden bir týk üstünde gelen bilanço benim için yeterli olacaktýr diye ,geçen yýlýn ilk çeyreðine göre karýný % 53 artýrmýþ gözüküyor . böyle bir kriz ortamýnda zarar açýklamamasý ayrýca olumlu ,bu haliyle gelecek güzel bilançolarýn umutlarýný yeþertmiþ oldu benim için .
þirketin çalýþan ve çalýþtýranlarýnýn tümüne teþekkürlerimi sunuyorum sað olsunlar var olsunlar Allah onlarý saðlýktan ayýrmasýn doðrusunu isterseniz zarar beklemiyordum ama ne yalan söyliyeyim bellimi olur zarar açýklayabilir diyede ödüm kopuyordu zaman zaman çünkü normal bir dönemde deðiliz ,bunda bin þükürler olsun
Yer Ýmleri