“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Gecencyila gore artis guzel ancak ozsermaye karliligini biraz daha arttirsalar iyi olacak gibi . Bir de bayagi stok yapmislar gecen doneme gore .net kari o da azaltmis olabilir. Ýkimci ceyrekte o stoklar satilsa karda bayagi artis olacaktir diye dusunuyorum. Yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
atalarýmýz ne demiþ it ürür kervan yürür
gayet güzel bilanço ve devamý katlanarak gelecek
benim tahmin rakamýn geride var zaten 1300-1400 arasý demiþtim mevsimlellikten böyle geliyor
þu býdý býdý yapanlar yarýn satýþ yapabilir sat tuþu elinin altýnda nasýlsa
hissede gerçek yatýrýmcý kalmýþ olur bu sayede
borsa biliyom diyede sayfada ahkam kesmesinler bildikleri borsa bu kaðýda iþlemez
Tecnik pac hic satamamis 2019 da 8 - 9 milyon cirosu vardi satislarda sahsen bu satisi bekledim bilancoda , 2018 de yatirimi tamamlayip 2019 da 8 milyon gecen sene katkisi vardi bilancoya simdi hic yok , korana dolayisi ile ya yurt disina gonderemedi yada coranadan dolay sondajlar dunyada ara verildi malum durumlardan dolayi , yatirim tavsiyesi deildir....
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Yer Ýmleri