Çok güzel anlatmýþsýnýz dilinize saðlýk.Seviye çok önemli üslup çok önemli bunlara dikkat edelim.Allah razý olsun arkadaþlardan çok güzel bilgilendiriyorlar.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok güzel anlatmýþsýnýz dilinize saðlýk.Seviye çok önemli üslup çok önemli bunlara dikkat edelim.Allah razý olsun arkadaþlardan çok güzel bilgilendiriyorlar.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
...Firmanýn dýþ pazarlarda, en son Kasým/2019 yani son çeyrekte Hollanda lý bir firmanýn ABD teslim 50 ton luk CMC gönderisi gibi
agresif biçimde yeni pazar marketler yaratmalý. Abd ye direk doðrudan satým yapsa belki daha yüksek kar marjý elde ederdi ama aracý Hollandalý CHEMELCO ÝNT ile yeni pazar bulmasý yine de olumlu...
![]()
Ben stoklari bsyagi arttigi icin ikinci ceyrekte yuksek dolar kuru ile satis yaptiginda elde edecegi gelir cok fazla olacak demek istemistim. Yanlis mý düþünüyorum ?!
Kiþinin kendi görüþleri olup kendiniz degerlendirin
https://mobile.twitter.com/mehmetaki...844801/photo/2
Günaydýn arkadaþlar hayýrlý Cumalar, her bilanço döneminde bütün kaðýtlarda olduðu gibi dengelenme olacaktýr. Bol kazançlar YTD
Günaydýnlar
gelen özel iletilerden ,bir çok deðerli vefakar eski dostlarýn zaman zaman baþka kaðýtlarda rastladýðýmýz arkadaþlarýn burada görünmesede burayý izlediðini anlýyorum,belki kaðýttalar bir miktar belki kaðýtlarý yok bu hissede ama burayý izliyorlar buradaki yazýlarýma beðeni verdiklerinden bu kanýya vardým ,sað olsunlar yalnýz olmamak güzel
Abarttin ama acsel fabrika mi yandi?
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri