Arkadaþlar beni hatýrlayanlar vardýr ben 5.40 maliyetli olanlarý ortalama 10.50 gibi satýp çýkmýþtým yaklaþýk 2 hafta önce tavan taban hareketi yaptýðý gün satmýþtým burda yanlýþ anlaþýlýrým diye herhangi bi yorumda bulunmadan takibe devam ettim satmamýn nedeni günlük 1 tl oynaklýgý strese sokmuþtu dün aksam bilanco gelince yazmýþtým bilanco beklentiyi karþýlamadý evet gecen yýla göre kar yüksek ama 2019 un son ceyreklerine göre kar düþük ve full kapasite artýrým çalýþmasýna karþý herkes en az 2 milyon kar bekliyodu beklentinin altýnda kaldý bilancoyla yükseldi bilancoyla düþtü uzun vade sirket cok daha iyi yerlere gelebilir ben borsada cok kaybettim ilk defa acsel ile yuzde yuze yakýn kar yaptým bu kar bana yeter bu karý koruma amacýyla hisseden 15 gün önce çýktým yine bir hissedeyim ama az kazanýp az kaybetmeyi göze aldýðým bir kaðýttayým sözlerim yanlýþ anlaþýlmasýn inþallah acsel düzelir ama bu hareketleri bana cok stres yaptýrýyodu sizi takipteyim burasý borsa kimsenin lafiyla hareket etmeyin ytd

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri