Boþa yükselttin spek efendi temmettu ile burdan kaðýt almýyoruz hatta bu kaðýdý almýyoruz ali cengiz oyunlarýna son verin
Boþa yükselttin spek efendi temmettu ile burdan kaðýt almýyoruz hatta bu kaðýdý almýyoruz ali cengiz oyunlarýna son verin
seninde yanlýþýn var borsada hisse alan herkesin bir aracý kurumu vardýr
sende bu hisseyi aldýysan misal iþ yatýrýmdan aldýysan ve þuan iþ yatýrýmýn elinde 1.1 milyon lot var
500 bini sattý diyelim iþ yatýrým sen þimdi geriye 600 bin lotu kaldý satacak diyebilirmisin
senin aldýðýn iþ yatýrýmdaki lotlarýdamý satýyorlar sanýyorsun
300 bin lot kaldý denizde satacak demekte yanlýþ orada yüzlerce küçük yatýrýmcý hesabý var hepsi spek yada ayhan deðil lotlarýn
Bilgi kirliliði yaratan arkadaþlar kafalarýmýzý karýþtýrmaya devam ediyor. Allahtan borsayý canlý takip ediyoruz da kim almýþ kim satmýþ. Alýþ stili satýþ stili hepsini gözlemleyebiliyoruz. Aslýnda kapanýþ bile paylaþmamak lazým. Bilgiyi de kendimize saklamak lazým. Bol kazançlar Acsel yatýrýmcýsý. Zaten þurada 3-4 kiþi haricinde Acseli hala tutan olduðuna inanmýyorum. Kesinlikte YTD
Hayýr neyi anlamak istemiyorsunuz ona þaþýyorum.arkadaþ sormuþ denizde ne kadar kaldý diye bende demisim kaba tabirle 300bin.onu da satsa satsa 3 günde satar demiþim.bizde biliyoruz araca kurum iþlemlerini ama bir þeyi de lastik gibi uzatmanýn biyerlere cekmenin yeri deðil.arti ben bu hisse ye 6.xx den girdim 10.xx de sattým tekrar 9.7x den maliyetlendim.bende düþdükçe alýyorum. Ha burda kimsenin yorumuna da ihtiyacým yok ama kulislerde sosyal medyada ne konuþuluyor takip ederim.sonucta her koyun kendi ayaðýndan asýlýr.hepinize iyi aksamlar bol kazançlar dilerim.
300 bini kaldý satsa satsa demek tek kiþiymiþ hepsi ayný kiþiymiþ gibi yorum yapýlmaz
bugünde vakýf sattý 70 bin ve vakýfta kaldý 600 bin lot daha senin mantýkla satarsa eðer 6 günde de bu satýþmý biter diyeceksin
arkadaþ sormuþ kaç lot kaldý diye iyilik yapmiþsin ama kendi yorumunu katýp yanlýþ yönlendirme yapýyorsun bilmeden
emin olmadan öyle yorum yazýlmaz milleti paniðe de sevk edersin millete sattýrabilirsinde
Bu forumda tipik caný sýkýlan yatýrýmcý profili oluþmuþ ve sinirden birbirlerine sardýklarýna göre çýkýþ yakýndýr. [emoji3].
Arkadaþlar relax!
Sent from my iPhone using hisse.net
selam arkadaþlar
bu gün abileri vertu ve verus yola çýktý bakarsýn buda kuyruklarýndan tutar sabah ola hayrola.
Yer Ýmleri