Arkadaþlar buyrun gerçek yatýrýmcýysanýz üþenmeyin þikayetinizi yapýn, ben yaptým 1 dakika bile sürmedi.
https://www.turkiye.gov.tr/spk-sikayet-ihbar
Arkadaþlar buyrun gerçek yatýrýmcýysanýz üþenmeyin þikayetinizi yapýn, ben yaptým 1 dakika bile sürmedi.
https://www.turkiye.gov.tr/spk-sikayet-ihbar
Ne yani þimdi adamýn biri hissesini sattý ve alýþ kademeleri boþ olduðu için devre kesti diye þikayet etmediðimiz zaman geeçel yatýrýmcý olmuyor muyuz? Usulsüz bir iþlem varsa zaten spk tespit eder yaptýrýmýný yapar. Sürekli þikayet edelim de þikayet edelim. Gerçek yatýrýmcý böyle forumda sürekli konuþmak yerine güvendiði þirkete yatýrýmýný yapar ve yatýrýmýnýn getiri saðlamasýný bekler.
sen yenisin belli sanada öðreirler borsayý merak etme
sen önce günlerdir yaptýðý hareketi canlý izle takaslarý izle sonra yorum yap
amaç orda hisse satmak deðil bir alt kademeye yazsa zaten satýn alýnýr adam aþaðýyý tarýyor ve çýkmasýn diyede üst kademeye lot yýðýyor
bi siz biliyorsunuz borsayý yatýrýmý beklemeyi
3 senedir bu hissedeyim daha dün gelmiþsin yatýrým yaptýysan bekle diyorsun hadi ordannn
degerli spek kardeþimiz otobana çýkýnca kaza yaparým diye korkusundan tekrar çýkmaz yollara giriyor..:yes:
ZIR-DELÝ Y.T.D
Neden bu kadar agresifsin anlamýyorum.
Ben yeni falan deðilim 10 yýldýr bu piyasada iþlem yapýyorum. Ha bana birþey öðretecek olan varsa tabi ki öðrenmek isterim. Ama demek istediðim þý Yararlý paylaþýmlar yapmak yerine son 3-4 sayfada yazdýklarýna bak bi,sürekli þikayet..
Elbette herkes ister aldýðý hissenin her gün yükselmesini ama býrak ne yaparlarsa yapsýnlar. Þirket büyüdükçe,gelirleri arttýkça bu hisse fiyatýna da er ya da geç yansýyacaktýr.O yüzden eðer zaten amaçlarý korkutup sattýrýp öyle yükseltmekse,o zaman kapatýrýz ekraný bekleriz.
Þöyle güçlü biri bu hisseye girsede bir götürse. Þuraya bak çocuklarýn oyunlarý gibi kademeler 2 lot 5 lot.15 lot. vs ayýp.Sözüm ona iyi hisse karlý hisse.Demekki karlý olmak iyi hisse olmakta yetmiyor...Öz sermayesi bitmiþ hisseler katlayarak kazandýrýrken bu hisse aylardýr durduðu yerde...
teknik hikaye speðin patronun keyfi ne zaman derse
bir kaç gündür flamaydý bayraktý yukarý kýrdý diye atlayanlara spek ders veriyor
ýþýðý gören geliyor misali flamayý gören geliyor güya yatýrýmcýlar
bu kaðýt 2 aydýr yatayda 4 defa dip yapýp dönüyor hani çift dip yapýp dönerse giderdi kaðýtlar bu niye gitmiyor
flamayý kýrdý 2 gün üstünde kaldý niye uçup gitmedi
bizim þikayetimiz kaðýdýn gitmesi deðil speðin yaptýðý iþlemler
bunlarýn yaptýðý lambalamayý ben yapayým tahtada bana 1 yýldan az ceza vermezler
geçenlerde bunlara kýzýp birkaç lambalamada ben yaptým uyarý aldým devam edersen 6 ay iþlem yasaðý gelicek diye
günlük yaptýklarý iþlemlerin çoðu karþýlýklý al gülüm ver gülüm sað cep sol cep olayý onlarca þirketten hesaplarý olunca
ama inat sana lot yok elimdeki lotuda biliyorlar 11 den vermedim burdan hiç vermem bunlardan kazandýðým parayla apartman dikecem boþ duran arsama
Yer Ýmleri