Originally Posted by
HORASANLI
Günaydýn arkadaþlar
son bir kaç sayfadaki yazýþmalar son derece seviyeli ve faydalý bir ortam oluþturmuþ umarým bundan böylede bu devem ettirilir,belki içinizde en az borsa bilgisi olan olabilirim ancak içinizde borsayý günlük canlý olarak en iyi takip edenlerden birisi olduðumu söyleyebilirim.
burada herbirinizin yazdýklarýnda doðruluk paylarý var ancak benim çýkarýmlarýmýda dikkate alýrsanýz daha farklý bakýþ açýlarý geliþtirebilirsiniz ki buda hepimize fayda saðlar diye düþünüyorum,
bazý durumlarý açýklayabilmek için ister istemez sektörü olmayan kaðýtlardan örnek vermek durumunda kalabilinir ve bu bazende hissemi pazarlýyor diye yanlýþ anlaþýlmalarada neden olabilir .
þimdi tamda böyle seyreden bir yazý olacak baþtan belirteyim ,hisselerin hemen hemen hepsi sahiplidir maalesef biz yatýrýmcýlar küçük ve orta farketmez sövsekde övsekte pek bir sonuç elde edemeyiz bu kesin yýllar bunu nakýþ gibi beynime kazýmýþtýr örnek vermek gerekirse EGEEN kaðýt karýna göre ölü hatta leþ fiyatýnda ama 11 yýldýr baskýyla duruduruyorlar buna küçük yatýrýmcý her gün svüp duruyor ancak durum deðiþmiyor yine KOCHL 2,5 milyer sermaye 2020 /3 aylýk karý 3,5 milyar kaðýt 17,50 oysa yýlbaþýnda bile kaðýt 20 liranýn üzerindeydi örnekler çoðaltýlabilinir size daha taze dün izlediðim ACSEL deki bir kaç posisyonu hatýrlatmakta fayda var sanýrým canlý izlediðim için görebilme þansým oldu belki bazýlarýnýzda gördünüz ,kaðýt iki üç defa yukarý yönlü atak yapmak istedi ancak üç seferdede önüne 27-28-29 bin lotlar koyarak takozla durdurdular ,yani demem oki spek kendi hareketinden baþka þekilden hoþlanmýyor ne bizim övmemizden nede sövmemizden ve anladýðým kadarýyla yeterincede toplayamamýþ o yüzden süründürüyor oysa kaðýdýn bir çok olumlu yaný var yukarý gitmesi için son söz sabreden buradan ekmek yer yoksa kýzmakla öfkelenmekle kendimize zarar veririz ,spek þimdi emin olun eðer bu yazýyý okuduysa bana bile kýzmýþtýr:)
Yer Ýmleri