Þöyle bi baktým da ne hisseler tavan serisi yapmýþ 10 katýna çýkmýþ ama acsel bir arpa boyu yol almamýþ. Sanýrým sorun acsel yatýrýmcýsýnýn inatçý olmasý. Biz satmadýkça kaðýt da gitmiyor😊 Bakalým bu iþin sonu nereye varacak, saadet zinciri gibi her ortak 3 tane ortak bulup getirse tahtayý yürütürüz aslýnda 😂
Son günlerde global(deutche olduðunu tahmin ediyorum) alýþlarý var.
Ayrýca A1 in iþlemleri de garibime gidiyor bir hazýrlýk olabilir,bekleyip göreceðiz
Yok ortak bilanço falan hikaye bu zamanda. Fener 2 haftada 3 e katladý bilançosu mu iyi geldi:) borç bataðýnda.Neymiþ bankalarla anlaþacakmýþ,sanki borcunu mu silecekler.Þuan hiçbir þekilde gerçekçi fiyatlamalar yok borsada. Bakýyorsun ülkenin en önde gelen þirketleri yoklarý oynarken kent gibi bir þirket ülkenin en deðerlisi olmuþ aylarca tavan gidiyor. Bu kadar mantýksýzlýk içinde Acsel gibi düzenli kar eden borcu olmayan bir þirketin gitmemesinin tek sebebi bekleyeninin çok olmasý bence. Ha delinin biri gelir buralardan sürerse yukarý yukarýlarda iþlem hacminin artmasýyla kaðýttaki sýðlýk da bir nebze azalýr.
Güzel bir yorum. Ben olaya þöyle bakýyorum. Biz de var 1 ama spekte var 1000000 lot. Döviz ve altýn sürekli artarken Acsel'e baðladýðý parasýnýn erimesi spek'in hoþuna gidiyorsa býrakalým zarar etsin. biz bir zarar ediyorsak Odun spek onun 1000 katý zarar ediyor. Ýster bir ay, isterse 10 ay, isterse de 10 yýl bekletsin.Ben bu kadar bekledikten sonra istediðimi almadan bu hisseyi satmam.
Bu þuna benziyor bir araban var bu araba iyi bir araba ama onu satarsan yerine ayný kalitede bir araba alamýyorsun. O nedenle bunu satarsam ayný kalite hissesini alacaðým þirket hissesi bulamýyorsun. Bu durumda bu kadar beklentisi olan bir hisseyi neden satayým ki? Bizim ODUN sipek'in birazcýk aklý varsa önce hisseyi yukarý kaldýrýr satmak isteyen satar devam edecekse de ondan sonra devam eder.
Diðer türlü kimse satmaz. Satmazsa da kendi çalar kendi oynar. yýl 2025 olur yine ayný yerde oluruz. Benim için sakýncasý yok. Zaten buraya baðladýðým parayý aldýðým arsadan artan parayla aldým. O nedenle benim döviz bazýnda deðer kaybedeceðim miktar ile ODUN spek'in kaybedeceði miktar ayný para olmaz. Varsýn bekletsin. :)
Bi hisse de 6 yýl beklediðimi bilirim... Beklerim yani :)
Yer Ýmleri