https://invst.ly/sbuee
RSI çok þiþmiþti rahatlamasý bence iyi bakalým spek kardeþ TUÞ edecekmi yoksa biraz oyun,mu oynayacak..?
Y.T.D
https://invst.ly/sbuee
RSI çok þiþmiþti rahatlamasý bence iyi bakalým spek kardeþ TUÞ edecekmi yoksa biraz oyun,mu oynayacak..?
Y.T.D
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yani bunu gerçekten yaziyorsan anlatayim mal böyle hareketlerde sürekli yukarý sürülürken çýkýlýr belli miktara ulaþýnca komple tavandan vurulur indir kaldirlarla ve ucuzladý diye atlayanlara son mallar devredilir bir sene nadasa terk edilir burada bir daha yazayým spekülatif iþlemden para kazanacaksýnýz 9 23 çok güzel paraydi bence geçti þirketin bilançosu kaç lira ediyor bir açýklayýn hele yok size söyledim sadece düþük sermayeli diye girdiniz hareketinde yaptý 23 liradan alan sadece ky dir onlarda indir kaldirlarda dökülür. Ozamanda söylemiþtim aradýðýnýz potansiyel Ege gubrede
Þu anda meþhur Ege enleriniz bile acselden daha ucuz
yazýnýzýn bazý kýsýmlarý dogru katýlýyorum bazýlarý yanlýþ...?
23 tl den ky imkansýz almaz hissenin nerden geldigine bakar..
sermayesi düþük olan hisselerde hýzlý yükseliþ ve hýzlý düþüþler olur bu kadar hýzlý hareketlerde hisse ucuz atlayalým diyen yine ky olmaz ancak belki 3 veya 5 kademeye zar atanlar diyecegim böyle sýg tahtada eline verirler onlarda olmaz..?
tek katýldýgým yer hisse 9 tl den yukarý götürülürken alýcýlara mal verilir ..?
satmasýna engel olmak içinde hýzlý düþüþ yaparak engel olunur buda 1.gün oldu 2. gün sizin dediginiz gibi hisse ucuzladý diye gelenler þayet burdan gelen ky ise hiçbirþeyden haberi olmayan parasý çok aklý yok misaline getirecegim ky bu kadar akýlsýz görmeyin ..?bundan sonra ne olacak ::::
zamanýnda ve þirket öz sermayesi 16 milyon cývarýnda iken 7,5 $ degerini görmüþ PD/DD 16 katýndan iþlem görmüþ bir hisseden bahsediyoruz þimdi öz sermayesi 52 milyon PD/DD 4 katý ve enyüksek 3 $ görmüþ þimdi 2 $ yuvarlama ..?
geçmiþte yapmýþ oldugu hareketleri nasýl haketmiyor ise öz sermayesini %300 artýrmýþ olan bir þirket ..þimdi pahalýmý oluyor ***** her yatýrýmcýnýn görüþüne saygý duyarým ve kendi analizlerimi paylaþýrým..?
spek kardeþ nasýl bir oyun oynuyor izleyip görelim mal,mý döþediler yoksa kalan mallarýdamý toplamak istiyorlar :
zaten 5 veya 10 ky vardýr bilemem fakat çok fazla mal oldugunu zanetmiyorum zirve ile aradan geçen zaman 8 yýl olmuþ hazmetme zamanýný dolduruyor olabilir bu hareketlerde zirve öncesi küçük tepeler olabilir :kýsmet... BOL ÞANSLAR... Y.T.D
Son düzenleme : sulzer; 03-10-2020 saat: 12:27.
ZIR-DELÝ Y.T.D
Defter deðerinin 4 katýna iþlem gören kaðýt size göre ucuzsa ki 23 tlde daha yüksekti birþey diyemem ama temele oynamadigiza artýk emeðin oldum oyuzden hiç bir þey diyemem yarýn arsa sattým der ve vebal alýrým hala cüzü miktar taþýyorum
Madem benden alýntý yaptýn bak anlatayým poker oynanýr halay,horon okey,zeybek ,kumar vs,vs oynanýr borsa oyun yeri deðildir borsa yatýrým yeridir bir
inandýðýn beðendiðin kaðýdý alýrsýn hedefine gelince satar karýný cebine koyarsýn iki senin hata yaptýðýn yer insanlarý kendi çýkarlarýn ve görüþlerin doðrultusunda yönlendirmeye çalýþmaktýr üç
kaðýtla vedalaþtým allah bereket versin dersin dört
ama sen öyle yapmýyorsun ben çýktým kaðýt þimdi buraya düþecek diyorsun pahalý diyorsun ve þu kaðýtlara geçtim diyorsun baþkalarýda yapýyor e eee sattýn hayrýný gör karda ettin daha ne diye kazandýðýn kazaný kötüleyip milletin midesini bulandýrmaya çalýþýyorsun derdin ne derdini anltayým kaðýt bir daha düþsün 9 yada on liraya birdaha girip alayým yani anladýðým kadarýyla sen tradersin bunu yapabilirsin ama böyle milleti ahmak yerinekoymana gerek yok sessizce al sat bu böbürlenmek neyin nesi yok grafikmiþ teknikmiþ bunlar falcýlýktan baþka bir þey deðil
þimdi bu kýsmý iyi dinle ;
sana son derece iyi niyetle bir tavsiyede bulunuyorum 35 yýlýn tecrübesiyle dost olarak
kýrk gün gezersin kýrda bir gün uðrarsýn kurda ,borsa oyun yeri deðildir yatýrým yeridir ,doðru zamanda doðru kaðýda gir hedefine göre çýk tekrar gireceðin zaman yine doðru zamanda doðru kaðýda gir ,yoksaa al satlarla bir gün seni siler süpürüler yýllardýr kaþýkla topladýðýný bir pençede elninden alýrlar feleðini þaþýrýsýn
bu yazýyý seni azarlamak için deðil bir dostun tavsiyesi olarak görmeni dilerim ,baþkada diyeceðim yoktuýr ,beðenmezsen sen gine bildiðin yolda yürü ,kaðýdýda satmýþsýn bizide rahat býrak midemizi bulandýrmaya kalkýþma
þimdi baktým 2012 yýlýndaki zirvesi yaparken öz sermayesi 3 milyon 2020/2 çeyrek göre 44 milyon buda nerden baksan 15 kat öz sermayesini yükseltmiþ..
PD/DD ne kadar düþük olursa o kadar iyi bunu herkes bilir : sn: nilkiz
bir hisseyi degerlendirirken endeks 30 hisseleri ile karýtýrma ..?
geçmiþ degerlerinide izlemek lazým dd/4 veya 5 yüksek rakam þayet daha önce 16 görmüþ bir hisseden bahsediyoruz yani 1/3
çok uygun hisselere bakýyor isek bankalar sudan ucuz fakat yerlerde sürünüyor..
kimseyle burda birþeyi isbat etmeye çalýþmýyorum daha önce olanlar ve sonrasýný düþünerek bir teori üretmeye çalýþýyoruz SPEK ben degilim ne yapacagýnýda bilemem hisse 50 tl de olabilir 5 tl de bu kadar kýssa ve öz : anlaþýlmayan birþey varsa dilim döndügünce cevap verebilirim al sat tut demeden ..?
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri