Aferim böyle devam et
Aferim böyle devam et
Bir de kelimeleri doðru yazsan keþke, aferin olacak o. Hisselerini satmýþtýn ama hala buradasýn.
Yok artýk buradan satma bir yukarý tesetere daha yapar belki sonra 14 15 bandýna oturur zaten geldi az kaldý ama millete 23 liradan gaz verme yazýk 6 lira %25
Bilmediðin halde 23 den kim milyon lot aldida deme yani bana 9 aylýk bilanco gelince bir oku sevabýna onada eyvallah grafiði geçtik zaten
amca tamam sen profösörüsün bu iþin yalnýz ben kimseye asla gaz falan vermem ,soru sorarým sadece 23,72 alýnan lotlarý kim neden niçin aldý diye sordum o gün neden cevap yazmadýn ,þimdi kaðýt salýndý zaten böbürlenme yazýný bekliyordum geç kalmadýn sen bu iþi biliyrsun tamamý amca ,kaðýdý elden erken kaçýrýnca bu tür þeyler yaþanýyor seninki biraz o sidik yarýþtýrmaya gerek yok biþzim gibi cahallarla ne uðraþýyorsun iþine bakkkkkkk
ben senin gibi teknik dere tepe hele ikili tepe hiç bilmem ,kaðýdý 4 liradan alýp 23,54 ten sattým fiyat kazanç oranýný bilmi,yorsun diyorsunya amca fiyatýmda orada kazancýmda ama senin gibi böbürlenip buradakilerin moralini bozmak için yediðim kaba pislemeye çalýþmadým sustum ,fiyat kazanç diyorsunya biz bu kadar biliyoruz geride kalanlara bol kazançlar dilerim
Satanlara bol kazançlar bereketini görsünler. Benim hedefe daha var. aþaðý gelirse yine eklerim. Hedefe gelmeden de satmam. Hedef ne diye soran olursa daha önce yazmýþtým.
Yer Ýmleri