Originally Posted by
nilkiz
Yoo hep burada olacaðým Horasanlý kardeþ ben bilinçli yatirimciyim senin gibi teknik bilmeden temel bilmeden verusa holding maden bulmuþ sanki biz onun ortagiymis gibi oradan bize para gelecekmiþ gibi alakasýz kaplar yapýþtýrma dan tam tersine hissenin defter deðerine bakarak ettiði favok karýna bakarak bir fiyat belirlerim orada ve altýnda alýr çok üstüne çýkýnca satarým bir hisseyi alýp bir senede 4 kat çýkmýþsa bilançosu bunu karsilamiyorsa orada manipilasyon vardýr manipilasyondan para kazanýrým diyorsanda eyvallah ama hiç birþey bilmeden de senin gibi borsada para kazanýlýr alýrsýn atarsýn yýllarca durur sonunda onada sýra gelir sende bu iþi biliyorum sanýrsýn teknik bilsen merkonu satmazdin ikili tepe yapýyor derken 11 liradan almaz 8.5 dan acsel alirdin ama bunlar okuma ister saatlerce emek ister bizim insanimiz tembeldir bu çýkýþtan önce neler yazmýþým onu okusaydin bugün de ayný þeyleri soyledigimi görürdün o zamanda bu kaðýdýn deðeri 15 üstü manipilasyondur diyordum þimdide diyorum
Yer Ýmleri