Nazara inanmam zaten sen böyle yazýnca mürit zihniyetinde olduðunu belli etmiþsin el alem ay çýkýyor siz halen nazarla hazarla uðraþýyorsunuz,
kaðýdý benden erken satmýþsýn ben senden sonra satarak daha iyi kazanmýþým þimdi bilen sen bilmeyen ben olmuþum bir
benim aldýðým ve sattýðým fiyatlarý bilinçli olarak yalan ve yanlýþ yazarak takiye yapýyorsun bu ikiiiii
bak o dediðin dere tepe teknik seni çuvallatmýþ halen bik ,bik yapýyorsun üçççç
senin gibi kaðýt tekrar þuraya gelecek diye falcýlýk yapmam ben hiç bir zaman kaðýt buraya çýkar buraya düþer demem kimseyi etkilememek için ,sadece öngörümü paylaþýrým dörttttt
istikbal gördüðüm kaðýda çöktümmü kolay kolay býrakmam ,taze kuru gibi hisselerle genelde senin gibi falcýlar uðraþýr hiç iþim olmaz elli defa taze kuru gibi kaðýtla kazanýrsýnýz bir baþka yaþ kuruda bütün paranýzý üterler ,o yüzden saðlam kaðýtlardan asla uzaklaþmam eh biraz beklerim ama parayýda eninde sonunda bulurum zaten al satla para kazanamadým hiç hep yatýrým yaptýðým zaman kazandým sen oyna ben oyuncu deðilim
çok iyi bir takiyecisin yani iftira atmayý çok iyi biliyorsun benim yazdýðým rakamlarýn tersini yazarak kendi beceriksiliðini gizlemeye çalýþýyorsun sen buralarda harcanýyorsun gelecek seçimde baþkanlýða adaylýðýný koy bu takiyecilikle kazanma ihtimalin olabilir ama ben sana oy vermem çünkü takiyeciler insanlýðýn asla dostu deðildir ,þimdi ikile çizgilerinle baþ baþa býrakayým seni

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri