Originally Posted by
HORASANLI
Sayýn riva@ bir gerçekliði belirteyim öncelikle , burada hiç kimsenin vadesi ,anlayýþý ,beklentisi ,bilgisi ,vs,vs parasý ayný düzeyde deðildir.bu nedenle yapacaðým yorum bu þahsi olacaktýr ,çünkü benim þartlarým herkesinkiyle ayný olmasý milyonda bir ihtimaldir ,ancak vicdan ve objektifilikten ayrýlmadýðýmý bu forumlarda geçen en az 15 -20 yýlýmý izleyen arkadaþlar sanýrým teslim edeceklerdir.
bu gelen bilanço benim için pek öenemli deðildir çünkü ben uzun vadeciyim ,þirketin gelecek yýllarýna yatýrým yaptým ,buna inandým týpký dört liradan aldýðým ege endüstriye inandýðým gibi ,þimdi sabýrla beklemek zamaný benim için o dört liradan aldýðým egeendüstriler þu an bin liranýn üzerinde ve bu yýlki temettüsü net 51 lira ,ben arkadaþlara 28 ,38 99 ve 225 liralardan aldýrdýðýmda bile nasýl endiþeyle yüzüme baktýklarý aklýmda hemde gün gibi aklýmda ,þimdi dua ediyorlar yýllarca temettü aldýlar ev aldýlar araba aldýlar .çocuklarýný okuttular ,ancak bu zaman dilimi içerisinde kaðýdýn düþtüðü günlerde oldu ,paniklediler ürktüler beni aradýlar endiþelenmemelerini söyledim ,iþte þimdi sonuç ortada oturduklarý yani durduklarý yerde parayý buldular kimse trade bile yapmadý ,hatta temettü paralarýnada egeen hissesi alýp ekleme yaptýlar ,
benim bu bilanço ile görüþüme gelince sadece þunu söyleyebilirim kafamdaki kurgu þeklinde olumlu bir yönde þirket yolculuðuna devam etmekte ,gelecek günlerde bunu daha net görebileceðimizi düþünmekteyim ,aksi düþüncem olsa satar çýkarým ,özetle olumlu ve ben burada bekleyeceðim.
bir hususuda yazmadan geçemeyeceðim arkadaþlar Anatolien diye bir arkadaþ var bu arkadaþý hiç tanýmam sadece buradan yýllarca takip ettim ,benden daha objektif ve çokta bilgili doðruyu herkes söyleyemez hele kendi çýkarý ve egosu varsa çok zordur ,ancak doðruluk erdemdir .sayýn Anatolien mükemmel bir bilgi kaynaðýdýr . siz bakmayýn ona sataþanlara ,çýkarlarýna çan týkadýklarýndandýr ,
birazda o yüzden detaylý bir bilanço bilgisi aktarmak istemedim ,çünkü krallar önden gider derler Anatolien varken bana pek laf düþmez ,ustamýzdan müsait olduðu zaman bir yorumu esirgemeyeceðini düþünerek ona ve sizlere sevgi ve saygýlarýmý sunuyorum ,zaten pazarteside brüt takastan çýkacaðýz inþallah kaldýðýmýz yerden yolculuðumuza devam ederiz .
Yer Ýmleri