Bu arada 10 milyon sermayeli Ege gubrede sana yazdýðýmdan beri 3 e katladi acý varmi
Bu arada 10 milyon sermayeli Ege gubrede sana yazdýðýmdan beri 3 e katladi acý varmi
Terbiyesiz otistiklerin týrnaðý olamazsýn cahil yikil
amacým burada otizimli aileleri asla incitmek deðil ,sadece benzerliði gördüðümden telafuz ettim ,kimseleri üzdümse özür dilerim onlara emek vermiþ yýllarca yardýmcý olmuþ birisiyim .onlar için konferanslar organize edip ,bakanlýkla uzun uðraþýlar sonucunda bu okullarýn açýlmasýnda yýllarca mücadele ve emek vermiþimdir ,ve çok þükür bu gün bu oklullar açýldý ,o zaman bu okullara yetiþmiþ öðretmenimiz bile tek tük ken bu gün bu okullara özel öðretmen yetiþtiren okullar bile açýldý bundada emeðim var özetle ben o ailelerin dostlarýndaným ve yanlarýndayým dün oluðu gibi bu günde
Merhabalar,
ACSEL 2020/9 bilançosuna göre çýkardýðým tablo ve grafikleri aþaðýdaki linkte paylaþýyorum. Faydalý olmasý dileðiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
1.jpg
puan.PNG
Saygýlar
Twitter hesabýmdan da takip edebilirsiniz.
Arkadaþlar, bu platformu kendi kiþisel egolarýnýzý tatmin etmek için kullanmayýn lütfen. Biz burada kim daha iyi üstad yarýþmasý yapmýyoruz. Lütfen hisse özelinde yorum yapmaya gayret gösterelim ki herkes için anlamlý olsun...
Not: Bu bilançonun ederi ve karþýlýðý kesinlikle bu deðil. Ben tutmaya veya düþtükçe almaya devam ediyorum. ÝnþaALLAH beni utandýrmayacak! Ev ve araba aldýrdýðý gibi evvel ALLAH hedefimdeki yazlýðý da aldýracak...
Þirketin finansallarý ortada, pandemi döneminde bile kar etmiþ. Elinde de saðlam arsasý duruyor. Baðlý olduðu ortaklýk yapýsý her geçen gün yeni iþ alanlarýna giriyor. Kýsacasý bence herþey olumlu.. Ama genel olarak Bist bozulursa ebetteki biraz aþaðý gelir. Herkese bol kazançlar.
ÝnþaALLAH herkes kendi hedefine ve hayallerine kavuþur. :) ALLAH herkesin gönlüne göre versin!
YTD !
Son düzenleme : turkuazmavii; 26-10-2020 saat: 11:26.
Yer Ýmleri